Wiola35*
Fanka BB :)
Tak tak właśnieSuper... Przewód botala ( nie wiem jak się pisze zamknie się). Ma czas do 26tygodnia. Na spokojnie. A farmokologia też dobrze działa. Ważne, że go nie zalewa. Brawo dominiś [emoji3590] brawo mama[emoji3059]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak właśnieSuper... Przewód botala ( nie wiem jak się pisze zamknie się). Ma czas do 26tygodnia. Na spokojnie. A farmokologia też dobrze działa. Ważne, że go nie zalewa. Brawo dominiś [emoji3590] brawo mama[emoji3059]
Wiola, a jak ty się masz?Tak tak właśnieno mówi lekarz, że na spokojne cały ten tydzień będą to obserwować w razie czego pomogą
![]()
A ja już lepiej. Szczerze, dużo chodze chociaż wiem że nie do końca powinnam, ale po tym całym leżeniu poprostu mam potrzebę "wyjścia na świat". Jeszcze brzuch boli ale jest to znośne i nie potrzebuje większych dawek przeciwbólowych. Dziękuję że pytaszWiola, a jak ty się masz?
Jesteś "gruboskórna" fighterka i widać tę cechę odziedziczył Dominiczek [emoji6] bardzo dobrze, bo twoja siła jest jego siła. To oczywiście komplement. W razie czego pamiętaj, że jestem...A ja już lepiej. Szczerze, dużo chodze chociaż wiem że nie do końca powinnam, ale po tym całym leżeniu poprostu mam potrzebę "wyjścia na świat". Jeszcze brzuch boli ale jest to znośne i nie potrzebuje większych dawek przeciwbólowych. Dziękuję że pytasz![]()
Pamiętam pamiętam i bardzo doceniamJesteś "gruboskórna" fighterka i widać tę cechę odziedziczył Dominiczek [emoji6] bardzo dobrze, bo twoja siła jest jego siła. To oczywiście komplement. W razie czego pamiętaj, że jestem...
Rewelacja, oby tak dalej :-) Trzymam kciuki aby przewód Bottala sam się zamknął. W sobotę byłam w sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej i pomodliłam się za Dominika. A jak Tobie idzie odciąganie mleczka?Masz jakiś elektryczny laktator? Czy możesz odwiedzać synka, zanosić mu mleczko?Dzisiaj z pozytywnych wieści. Nadal usg w porządku lekarz mówi że pierwszy tydzień jest taki najbardziej ryzykowny w kwestii takich rzeczy. U małego bez zmianoczywiście mały spadek wagi o 40 dkg. No ale to jest też norma. Tlen cały czas na tym samym poziomie nic nie muszą więcej. Jedyne co to przewód w serduszku który powinien się zamknąć raz się zamyka i otwiera. Jeśli w tym tyg nie zamknie się całkiem dadzą mu odpowiednie leki. Ale lekarz mówi że nie wpływa to negatywnie na małego. Małe kroczki ale na ten moment jest stabilnie i to najważniejsze
no i jelitka ładnie pracują
![]()
Bardzo dziękuję za modlitwęRewelacja, oby tak dalej :-) Trzymam kciuki aby przewód Bottala sam się zamknął. W sobotę byłam w sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej i pomodliłam się za Dominika. A jak Tobie idzie odciąganie mleczka?Masz jakiś elektryczny laktator? Czy możesz odwiedzać synka, zanosić mu mleczko?
Niestety zakaz odwiedzin do odwołaniaTrzymam kciuki ! Czy mozesz odwiedzac malego? Ja tez bede rodzic w ujastku