reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Druga kreska na teście po godzinie

Cześć, dziś zrobiłam test ciążowy easy home z porannego moczu. Po 5 minutach praktycznie nic nie widziałam i uznałam test za negatywny. Po godzinie weszłam do łazienki i spojrzałam na test, zapomniałam go wyrzucić. Na teście była druga blada różowa kreska. Nie wiem kiedy dokładnie się pojawiła, ja ją zauważyłam po godzinie od zrobienia testu.
Wiem, że testu nie powinno się sprawdzać po takim czasie, ale głupi człowiek się łudzi.
Spotkałyście się z takim przypadkiem? Test fałszywie pozytywny czy później rzeczywiście była ciąża ?

reklama
Z mojego doświadczenia ten test pokazał mi druga kreske gdy w ciazy nie byłam. Jedna z dziewczyn pisala tutaj ze również miala taki problem wiec nie brałabym tego wyniku za pozytyw. Powtorz jutro .

Załączniki

• 20251114_095804.jpg
    20251114_095804.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 18
U mnie co prawda inny test ale tak było. Zrobiłam rano po 5 min był bielusieńki, rzuciłam na pralkę i poszłam do pracy. Wróciłam i zobaczyłam, że leży i chcialam wyrzucić. Patrzę a tam cień drugiej kreski, dZis mój cień ma 4 miesiące 😊

Do góry