aurii_orelii
Fanka BB :)
Piona! To samoMi jedzenia i wyposażenia kuchni i domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piona! To samoMi jedzenia i wyposażenia kuchni i domu
Co to są buty do exo?to ja mam na odwrót xD mam tego tyle, że zapominam, że mamna przykład samych butów do exo mam tyle, że sama nie mogę się doliczyć i nie wiem czy to 10 czy 11 par xD
Tylko online. właśnie kupuję dywany przez i InternetMam tak samo. W ogóle zakupy robię z musu.
Jedyne, jakie toleruję to online.
Ooo, a to ciekawe.nie wiem jak boli depilacja bikini, bo sobie ją robiłam tym domowym Philipsem i nie bolałaale ust się jakoś boję, tym bardziej, że ja się generalnie boję igieł
![]()
Nie, spoko, ja bardziej chciałam zaakcentować, że nie jestem antyszczepionkowcem ;-).W ogóle niczego nie miałam na myśli ani nie porównywałam, I swear! Nawet by mi do głowy nie przyszło... Także: nie, nie porównujmy. Po prostu podzieliłam się historią, w sumie mogłam bez cytowania ;-)
Tutaj generalnie wielu ludzi wszystko traktowało jako zamach na ich wolność - maseczkę, żel dezynfekujący, konieczność testowania, izolację... a zmuszanie do szczepień, by móc gdziekolwiek wejść, to już był szczyt. Strajków i manifestacji mnóstwo. No ale niektórzy się złamali ;-)
A co do podróżowania jeszcze przed szczepieniami - wymaganie testu przy wjeździe nieco mnie wypruło z kasy, bo 1 test z zaświadczeniem "międzynarodowym" potrafił kosztować 400 zł... a nie mogłam nie pojechać do mamy... :-(
buty do exotic pole dance, np. takie:Co to są buty do exo?
tak, mam lumee i utrzymuje się dobrych kilka miesięcy, tylko trzeba robić raz na miesiąc przypominające. Ja przypominające olałam, więc mi zaczęły odrastać, ale ja miałam mega gęste owłosienie i teraz jest go dużo mniej i jest dużo słabsze, włoski np. na nogach rosną dużo wolniejOoo, a to ciekawe.
Ile utrzymuje się efekt po tym Philipsie?
Masz Lumeę, tak?
Ojaaa, jak w tym chodzićbuty do exotic pole dance, np. takie:
Też właśnie słyszałam od kilku osób, że efekt to dużo słabsze odrastanie.tak, mam lumee i utrzymuje się dobrych kilka miesięcy, tylko trzeba robić raz na miesiąc przypominające. Ja przypominające olałam, więc mi zaczęły odrastać, ale ja miałam mega gęste owłosienie i teraz jest go dużo mniej i jest dużo słabsze, włoski np. na nogach rosną dużo wolniej
kwestia przyzwyczajeniaOjaaa, jak w tym chodzić.