reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mi jedzenia i wyposażenia kuchni i domu
Piona! To samo
High Five Nbc GIF by Brooklyn Nine-Nine

reklama
W ogóle niczego nie miałam na myśli ani nie porównywałam, I swear! Nawet by mi do głowy nie przyszło... Także: nie, nie porównujmy. Po prostu podzieliłam się historią, w sumie mogłam bez cytowania ;-)
Tutaj generalnie wielu ludzi wszystko traktowało jako zamach na ich wolność - maseczkę, żel dezynfekujący, konieczność testowania, izolację... a zmuszanie do szczepień, by móc gdziekolwiek wejść, to już był szczyt. Strajków i manifestacji mnóstwo. No ale niektórzy się złamali ;-)
A co do podróżowania jeszcze przed szczepieniami - wymaganie testu przy wjeździe nieco mnie wypruło z kasy, bo 1 test z zaświadczeniem "międzynarodowym" potrafił kosztować 400 zł... a nie mogłam nie pojechać do mamy... :-(
Nie, spoko, ja bardziej chciałam zaakcentować, że nie jestem antyszczepionkowcem ;-).
Testy PCR to było zło…Ogólnie to producenci maseczek, testów oraz płynów do dezynfekcji się wzbogacili na tej pandemii.

Ooo, a to ciekawe.
Ile utrzymuje się efekt po tym Philipsie?
Masz Lumeę, tak?
tak, mam lumee i utrzymuje się dobrych kilka miesięcy, tylko trzeba robić raz na miesiąc przypominające. Ja przypominające olałam, więc mi zaczęły odrastać, ale ja miałam mega gęste owłosienie i teraz jest go dużo mniej i jest dużo słabsze, włoski np. na nogach rosną dużo wolniej

tak, mam lumee i utrzymuje się dobrych kilka miesięcy, tylko trzeba robić raz na miesiąc przypominające. Ja przypominające olałam, więc mi zaczęły odrastać, ale ja miałam mega gęste owłosienie i teraz jest go dużo mniej i jest dużo słabsze, włoski np. na nogach rosną dużo wolniej
Też właśnie słyszałam od kilku osób, że efekt to dużo słabsze odrastanie.

reklama
Ojaaa, jak w tym chodzić :D.
kwestia przyzwyczajenia :) da się w nich i biegać, i tańczyć :) moje najwyższe mają obcas 25cm, ale do nich już była doczepiona karteczka z ostrzeżeniem, że można w nich tylko leżeć lub siedzieć 😅 nie powstrzymało mnie to, dobrze się w nich i chodzi, i tańczy, i biega 😅 jak kiedyś zaczną produkować wyższe, to też sobie kupię 🤤

Do góry