reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

Dzień dobry! Czy znajdzie się tu jeszcze jedno miejsce? Dopiero odkryłam Wasz wątek i wiem, że to coś dla mnie...:tak: Tak mi po ciąży zostało kilka ładnych kilogramów i za nic nie mogę się z nimi uporać... przed ciążą też chuda nie byłam, ale teraz to już masakra...
Pozdrawiam!
Witaj,miejsc ci u nas dostatek :-)A co do kilogramow kochana to tak jak wiekszosc znas.Ja zamiast gubci znow mi bedzie przez kilka miesiecy przybywac:-D
jaka jaka bo ja z tych niecierliwych jestem:cool2::cool2::cool2:

ale to sprytne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:po świętach to i mi by sie przydało i to nie bynajmniej z powodu ciąży:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

czy się znajdzie pytanie:sorry2::sorry2::sorry2:pewnie witaj kochana u nas:tak::tak::tak:
ja kochane co dziennie obiecuję że zajrzę i zawsze coś:-p:-p
ale jutro obiecuję a i pochwalę się jakie mi mój facecik znaczy mężczyzna mojego życia kupił fajne staniki ostatnio i piżamę i to tak sam z siebie bez namawiania zadzwonił tylko do mnie do pracy zapytac czy ja to mam rozmiar 90 A czy B :szok::szok::szok:i dobrze ze zadzwonił bo miało być 80 E:-D:-D:-D:-D

Ale masz fajnego facecika.Moj mezu powiedzila kochanie wszystko ci kupie ale nie karz mi kupowac ciuchow!Nawet bielizny bo i tak nie trafie w twoj gust:-D

reklama
jaaka jakaa jakka???????

Megusek coz za niespodzianka?:nerd::dry:

Megusek- gdzie ta niespodzianka

kurde ja do cierpliwych nie należe :-D a to wkrótce to kiedy ;-)

jaka jaka bo ja z tych niecierliwych jestem:cool2::cool2::cool2:

Może nie zauważyłyście, ale to już nie wątek a pod-forum :-)
Duże jest piękne - Forum BabyBoom

Nie macie moderatora więc możecie bałaganić ile wlezie :-p

Dziewczynki- z postanowieniem noworocznym, jestem trzeci dzień na diecie oczyszczającej, jest strasznie ciężko, ale musze , bo mi stawy w nogach wysiadły i mam kłopot z lewą nogą. To z winy cięzkiego dupska. Deprecha mnie porzera, nie moge patrzeć w lustro, musze troche zgubić balastu. Trzymać kciukasy kobitki bo dobre myśli mi sie przydadza, bo strasznie ciężko mi psychicznie. Kocham żarełko, najgorsze katusze jak musze rodzinie gotować, a sama moge na te ich jedzonko tylko popatrzeć. :-:)-:)-(

Witajcie!

Ja w sumie tylko z doskoku bo mam pytanie z gatunku niecierpiących zwłoki...

Gdzie można kupić fajne klasyczne dzinsy na moja pupe wielkosci stodoły:-D:-D:-D
tzn w okolicach rozmiaru 48....sieciówki juz obleciałam-H&M, Kappal, M&S...

podejrzewam ze w Levisie bym dostała jakies meskie, ale nie chciałabym wydac więcej niz 200 zł...

pomożecie?

ja ostatnio kupiłam dżinsy w Tesco z serii F&F albo True i zapłaciłam całę 68 zł :-) ale najlepsze ze chodze w 52-54 a weszłąm 50 :szok: wiec w szku byhłam moze ta poszukaj buzioe szczupłe inaczej :-p jaka stodołą to troszkę większa szopka ihiihhi

Witam

No prosze ale niespodzianka no no no :-)

i watek się troszke ożywił super :-) Bo ja zaglądam codziennie od poniedziału do piątku ( heh uroki pracy ;-) )

Ostatnio nie czuje się najlepiej ze sobą :/ Zaczęłam brac plastry antykoncepcyjne ( wcześniej brałam tabletkia ale często zapominałam ich wziąć ) no i apetyt mam megaśny nie wiem czy to wina plastrów czy zwalam wine na nie, bez słodkiego życ nie moge chociaż i tak brawa mi się należą bo właśnie wróciłam z zakupów i słodyczy kupionych zero a tak zawsze jakiś wafelek wciągne aaaaaaaaaaaaaaa zjadłam dziś 4 cukierki :errr:

mikimauro powodzenia trzymam za Ciebie kciukasy, a co to za dieta oczyszczająca ? Kurde ja to bym też poszła na diete gdybym nie miała kusiciela za M on wieczorami robi jedzenie pyta chesz ? Ja nie nie jem kolacji, ale wiadomo i tak zrobi więcej i przychodzi spróbuj no spróbuj jakie pyszne ciach łycha do buzi eh no i jak tu się oprzeć ?? a gotować dla siebie i dla niego osobno po pracy ... niee nie dam rady a on na odchudzanie się nie nadaje bo to połowa mnie hehe

to se popisałam

Witajcie dziewczęta, szukałam zupełnie czegoś innego a trafiłam na taki miły wąteczek:-D

No cóż ja też mam kilka kilo za dużo.... przed ciążą nosiłam rozmiar 4 2/44 teraz 44/46 został mi okropny brzuchol....piąty miesiąc jak nic hehe:-D Mężxowi nie przeszkadza moja tusza alemi owszem, u nas w mieście nie ma fajnych sklepów z ciuszkami a lubię się dobrze ubrać. Nie ma H&M, Tesco nad czym ubolewam ogromnie.... No ale cóż niedługo mają otworzyć mega wielką galerie na wzór galerii bałtyckiej, więc pozostaje nadzieja.:tak:;-)

Pozdrawiam was kochane

reklama
Dziewczyny i ja jestem większa niż powinnam,
Noszę rozmiar 40/42 ale był 46 !!!
Teraz jestem w ciąży to zapewne mi przybędzie.
Ale dośc łatwo zgubiłam liczyłam kalorie :) Do 1500 trzeba się zmieścić ale co najważniejsze prawidłowo dobierając produkty można chodzić najedzonym :)

Do góry