reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

heh ohhhh gastone ale zazdroszcze sprzetu;-) tez bym chciała
1 chociaz by było tak jak piszesz fanti;-) słomiany zapał! :-D:-D

ohhhh rozmiar xxl jest bardzo seksowny a wyobrazcie sobie jaka presja wisi nad tymi wszystkimi szkieletami;-)
dziewczyny wystarczy pokochac swoje kilogramy zaakceptowaac je;-):happy2:

reklama
Ja tam bym nie miała w sumie nic do siebie gdyby natura obdarzyła mnie większym biustem , wtedy sylwetka wyglądałaby proporcjonalniej a tak deska do prasowania ;)

Dzień dobry niedzielnie :-)
Ja zazdroszczę Wam dziewczyny tego optymistycznego podejścia do Własnego wyglądu.. :baffled: ja siebie nie lubię i jest to delikatnie powiedziane.. nie mogę na siebie patrzeć w lustrze a już szukanie jakiegoś ciuszka na jakąkolwiek okazję zawsze kończy się mega dołem :-( bo ileż razy można słyszeć "no aż takich rozmiarów nie mamy" :dry:Eh..
A u nas śniegu tyle, że szok.. wczoraj nie można było wyjechać z naszego osiedla.. dziś już pług przejechał i jest lepiej ale podwórko całe musiałam odśnieżyć by wyjechać autem, wczoraj u rodziców to samo i jak na złość mój mąż cały weekend nieobecny.. dziś wieczorem po zajęciach w szkole ma odśnieżyć dojazd do garażu.. wczoraj juz nie wjechałam do niego autem.. "ileż to białe gó*no będzie jeszcze leciało z nieba" jak kiedyś słyszałam ten tekst to się wkurzałam na osobę co tak mówi o pięknym śniegu.. jak mi przyszło teraz odśnieżać to sama tak myślę.. :wściekła/y:

Cześć dziewczynki,

ja od rana nie wychodze z kuchni.Gary,gary i jeszcze raz gary!!!

M. pół godZiny skrobał samochód bo zamarzły szyby-nienawidzę zimy.

Ale juz niedługo bedie wiosna i eszystko bedzie duuuużo lżejsze.:tak:

Co do braku rozmiarów w sklepach-to jest po prostu dyskryminacja.Ja nie dość że mam wielki tylek to jeszcze zawieszenie niskie,wiec problem jest podwójny.
Na szczęście mama mi wzystko pięknie skraca!!!

A ja mam problem z cyckami, bo mam wielkie. Natomiast w talii jestem dość szczupła (tzn. mam talię proporcjonalnie mniejszą) i jak chcę coś dobrać do talii, żeby nie nosić czegoś na kształt worka, to nie ma szans, żebym wcisnęła biust, a jak dopasuję w biuście, to jest to coś co jest naprawdę wielkie i ohydne :baffled: Nawet nie macie pojęcia jakie mam brzydkie staniki. Wszystkie muszą być na mocnych ramiączkach i mocno zabudowane, ale nie produkują takich w ładnych kolorach, z ładnej koronki. Noszę więc takie "cuda", które kiedyś nosiła moja babka i już wtedy wydawały mi się wyjątkowo obleśne :dry:

Dzień dobry niedzielnie :-)
Ja zazdroszczę Wam dziewczyny tego optymistycznego podejścia do Własnego wyglądu.. :baffled: ja siebie nie lubię i jest to delikatnie powiedziane.. nie mogę na siebie patrzeć w lustrze a już szukanie jakiegoś ciuszka na jakąkolwiek okazję zawsze kończy się mega dołem :-( bo ileż razy można słyszeć "no aż takich rozmiarów nie mamy" :dry:Eh..
A u nas śniegu tyle, że szok.. wczoraj nie można było wyjechać z naszego osiedla.. dziś już pług przejechał i jest lepiej ale podwórko całe musiałam odśnieżyć by wyjechać autem, wczoraj u rodziców to samo i jak na złość mój mąż cały weekend nieobecny.. dziś wieczorem po zajęciach w szkole ma odśnieżyć dojazd do garażu.. wczoraj juz nie wjechałam do niego autem.. "ileż to białe gó*no będzie jeszcze leciało z nieba" jak kiedyś słyszałam ten tekst to się wkurzałam na osobę co tak mówi o pięknym śniegu.. jak mi przyszło teraz odśnieżać to sama tak myślę.. :wściekła/y:

Kochana u nas to dopeiro zima w Irlandii:-D od kilkudziesieciu lat niebylo takiej.Bialo,mrozno wody nie mam drugi dzien bo zamarzla.Szkoda gadac...
A tak swoja droga ty jestes z Legnicy? No prosze rzut beretem od mojego rodzinnego miasta Zlotoryja:-D

Co do braku rozmiarów w sklepach-to jest po prostu dyskryminacja.Ja nie dość że mam wielki tylek to jeszcze zawieszenie niskie,wiec problem jest podwójny.
Na szczęście mama mi wzystko pięknie skraca!!!

Ja kiedyś miałam właśnie podobny problem z talią.. jak w biodrach weszłam w coś to w tali sterczało.. :sorry2: teraz nie mam talii.. :-p
Móisz mama skraca- a co jak na mnie za krótkie często gęsto... nawet jak coś fajnego w lumpie znajdę to krótkie.. :baffled:

A ja mam problem z cyckami, bo mam wielkie. Natomiast w talii jestem dość szczupła (tzn. mam talię proporcjonalnie mniejszą) i jak chcę coś dobrać do talii, żeby nie nosić czegoś na kształt worka, to nie ma szans, żebym wcisnęła biust, a jak dopasuję w biuście, to jest to coś co jest naprawdę wielkie i ohydne :baffled: Nawet nie macie pojęcia jakie mam brzydkie staniki. Wszystkie muszą być na mocnych ramiączkach i mocno zabudowane, ale nie produkują takich w ładnych kolorach, z ładnej koronki. Noszę więc takie "cuda", które kiedyś nosiła moja babka i już wtedy wydawały mi się wyjątkowo obleśne :dry:

Kochana nie tylko przy dużym biuście nie ma fajnych staników.. ja niby nie mam dużego jakieś 9oC i niestety nic konkretnego nie ma.. bo właśnie te 90 przeszkladza.. a na tą markową bieliznę mnie zwyczajnie nie stać.. 200-300 zł za stanik to dla mnie o wiele za dużo..:dry:
A tak swoja droga ty jestes z Legnicy? No prosze rzut beretem od mojego rodzinnego miasta Zlotoryja:-D
No proszę.. jesteśmy prawie sąsiadkami a właściwie byłyśmy.. :cool2: może dzięki tobie zmienię zdanie o ludziach ze Złotorii.. :baffled: ja jak na razie trafiłam na bardzo nieuczciwych i niestety mało inteligentnych choć wiem, że nie powinnam uogólniać.. :zawstydzona/y:

A czy Ty myslisz,ze ja mam biustonosze na widok których mój M.ma maslane oczka?:no: Wszystkie są jak namioty i tak jak mowisz-obleśne.
Na szczęście nie nosi sie ich na wierzchu;-).

MAMUSKA zauwazyłam ze wsrod przyjacioł masz INES-znacie sie w realu czy tylko stad?A tak w ogóle to skad jestes(jesli oczywiscie mozna wiedziec?):-p

reklama
a ja dzis kupiłam tesco spodnie na moja cudna stodołę za cle 18,60 zł nowych polskich złotych
FAnti wiesz co ja Ci powiem przyjdzie wiosna to ja sie do ciebie przejade i jak Ci zrobie pranie mózgu to odrazu zmienisz zdanie na swój temat cholernico jedna:-)

Do góry