reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

Dziewczyny mam pytanie- czy stosowałyście jakieś suplemnety diety do wspomagania odchudzania?? Coś w stylu Bio CLA z zieloną herbatą albo Chrom..itp.. Jeśli tak to jak to na Was działało i czy wogóle..:confused:

reklama
Ja też kiedyś nie byłabym w stanie powiedzieć o sobie nic miłego. Nie byłam zdolna spojrzeć na siebie z życzliwością, ale teraz spoko. Nie żebym uważała się za cudo :no: , ale mogę wymienić kilka ładnych rzeczy. Niestety w dalszym ciągu więcej jest tych brzydkich :baffled:
Bacówka najprawdopodobniej pod koniec stycznia będę w Warszawie, więc może się spotkamy?

A Jasne,że sie spotkamy-z największą przyjemnością:-):tak:.

Ja uważam,że mam bardzo ładne oczy i ogólnie moja twarz mi sie podoba,no moze tez troche wlosy,ale to zalezy jak mi sie ułożą!!!no i jeszcze jestem boska wnetrzem,tak jak WY dziewczynki!

MAMUSKA zagladasz na zabawe z fotką?

Ostatnia edycja:
Fanti na mnie chrom nie dziala wogole , linę jdalm tez hmmmnie zauwazylam wieksej zmiany , jak bralam lindaxe to dzialani bylo ale sporo efeków ubocznych bardzo wyski puls, strasznie sie pocilam nawet jak stalam, i ciągłę uczucie pragnienia i dziwny posmak w ustach

a piłyście herbatki typu "figura" wierząc w cud?! Oj, ile ja się ich opiłam i jaka byłam zdziwiona, że waga ani drgnęła :-D

Na mnie chrom chyba tylko psychicznie działa bo fizycznie nie widzę efektów.. :-p piłam swego czasu taką mieszankę ziół od bioenergoterapeuty i do tego leki jakieś chińskie na odchudzanie i niby efekty były ale minimalne a sam smak herbatki ziołowej 2xdziennie tak ohydny, że nie dałam rady dłużej niż 4 miesiące..:baffled: zastanawiałam się nad tą Bio CLA ale to nie tanie więc nie wiem czy warto zawracać sobie głowę.. :confused:

reklama
ja brałam linee ale zadnych efektó nie widziałam za to po zwykłym błonniku troszke;-) jesc sie nie chciało ale to raczej przez duza ilosc wody wypijanej przy jednej tabletce;-)

Do góry