Katka
Użyszkodnik ;)
cze dziewczeta,cisza u nas.
Mam nadzieje,ze to tylko brak czasu,a nie jakies chorobska.A wlasnie Renee jak sie czujesz?
Slowiczek - ja tez mam taka nadzieje
. Nawet ostatnio opowiadalam Zuzi,ze bedzie miala nowa kolezanke - Gabrysie.I mala ostanio mowila,ze ,,Gabrysi jeszce nie ma u nas " 
mamusia - nie stosowalysmy tego srodla,wiec nie mam zdania.Popytaj na forum.
My wczoraj bylysmy na spacerze (przydalby sie kajak,takie wielkie kaluze,mala miala mokre rajstopy do kostek,bo trudno bylo je omijac
),potem bawilysmy sie kolorowym papierem i klejem - ja wycinalam,a ona przyklejala do kartek.
Ostatnio mala wstaje wczesniej,7-7.30.Nadal nie zasypia w dzien,tylko buszuje.Ale wczoraj,to w ogole nie miala zamiaru isc spac.Zawsze zasypia 19:30 - 20,a wczoraj bylo ok. 22.Zasnela bo ja przytrzymalam ;D.Ja padalam na twarz,a ta fresh na calego byla,w ogole sie zle czuje jakos ostatnimi dniami.Nie wiem oslabiona jakas jestem,senna,@ mi sie spoznia i w ogole,mam jakies jazdy
.
A co Wy dzisiaj porabialyscie?
Moja mala Z wlasnie myje swoja lalke w misce
.Ide zobaczyc teraz co sie tam dzieje
.jakos cicho sie zrobilo.
Pappaap
Mam nadzieje,ze to tylko brak czasu,a nie jakies chorobska.A wlasnie Renee jak sie czujesz?
Slowiczek - ja tez mam taka nadzieje
mamusia - nie stosowalysmy tego srodla,wiec nie mam zdania.Popytaj na forum.
My wczoraj bylysmy na spacerze (przydalby sie kajak,takie wielkie kaluze,mala miala mokre rajstopy do kostek,bo trudno bylo je omijac
Ostatnio mala wstaje wczesniej,7-7.30.Nadal nie zasypia w dzien,tylko buszuje.Ale wczoraj,to w ogole nie miala zamiaru isc spac.Zawsze zasypia 19:30 - 20,a wczoraj bylo ok. 22.Zasnela bo ja przytrzymalam ;D.Ja padalam na twarz,a ta fresh na calego byla,w ogole sie zle czuje jakos ostatnimi dniami.Nie wiem oslabiona jakas jestem,senna,@ mi sie spoznia i w ogole,mam jakies jazdy
A co Wy dzisiaj porabialyscie?
Moja mala Z wlasnie myje swoja lalke w misce
Pappaap