cze
Cichutko tu u nas.Nie wiem czy uda mi sie wiele napisac,bo mala Z siedzi mi na kolanach i w kolko mi klika na klawiaturze.A jak jej pozowlilam pisac to oczywiscie nie chce >
adusia - BRAWO, zuch dziewczyna z Ciebie ..hihih..bardzo ladny suwaczek
U nas dzionek przebiegal w miare fajnie.Apetyt dopisuje,humorek z malymi przerwami rowniez,spacerek sie udal.Teraz pisze 1 palcem..wrrr...bo mala koniecznie musi mnie trzymac mnie za reke.
Od kilku dni bawimy sie w kolko w sklep,kupilam nawet malej dzisiaj,taki zestaw do zabawy w sklep.Skladaja sie na niego:koszyk sklepowy a w nim warztwka,jajka,kilebaski jakis sok itp/itd...mala zadowolona
Znowu wrocily do lask guziki,mala od kilku dni sie nimi chetnie bawi.
Wczoraj mialysmy z Zuzia poznac osobiscie
Kasie - Slowiczka 
Pozdrowki,jak sie trzymacie?Udalo sie posprzatac zabawki. Zuzia caly czas opowiiada mi o tej wizycie.
Acha,od kilku dni Zuzia zyczy sobie,abym zakladala jej wszystkie spinki na glowe,wyglada normalnie jak w wianku..no ale coz...
Teraz koncze bo mala mi oderwie albo odgryzie rece zaraz ..wrr...a nie chce jako pani sklepowa inwentury robic...wrr....
Pozdrawiam Was i przywoluje do porzadku - pisac,pisac...
a Renee nie powinna juz wrocic?strasznie dlugo trwaja te jej 3 tygodnie...
Dobra znikam.W ogole mala jakas ciepla mi sie wydaje musze jej temperature zmierzyc.W kolko mi sie ostatnio rozbiera,albo do pasa albo skarpetki,twierdzac,ze spocila sie..

No ale teraz juz na prawde koncze..
Papatki od Katki