reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Wiele słyszałam o Dzidziusiu , nawet na forum polecam tez troche poczytałam i wychodzi na to że jeszcze nikogo nie uczulił i tani jest. Tylko gdzie wy go kupujecie??? u nas nigdzie niema :(

a podobno sa płatki, proszek, płyn do prania i do płukania, wiec gama niezła, tylko gdzie to kupić i co lepiej proszek czy płyn czy same płatki ::)

reklama
kurcze.. u mnie w każdym większym markecie jest proszek Dzidziuś np w Albercie
płyn do płukania jest polecany dla dzieci od 3 roku życia
płynu do prania jeszcze nie widziałam, ale też nie chodziłam i nie szukałam jakoś specjalnie

witam w ten kolejny "chłodny" dzionek!!!
ja tez kupiłam dzidziusia.
bardzo fajnie pierze i ma ten sliczny niemowlecy zapaszek.kupiłam 1,5 kg za 9 zł w hurtowni z dzidziowymi rzeczami ale moze jest w supermarketach??
co do płatków to raczej do prania ręcznego ,cos mi sie tak zdaje ze sie dokładnie w pralce nie rozpuszczą no i co za tym idzie dobrze sie potem nie wypłukają.ale nie wiem nie próbowałam to moze mi sie zdaje ze tak będzie.

U mnie też ciężko z "Dzidziusiem" :( Nie widziałam go w żadnym sklepie (hipermarkecie) w okolicy. Muszę jeszcze w jakichś mniejszych poszukać, bo jeśli cena taka korzystna i jakość zadowalająca, to gdzieś mam Jelpy czy Lovelle.

Moja mama ostatnio mi doradzała abym używała Jelpa - nie uczula. Ona na poczatku ( przy wnukach 5 i 6 lat) pranie robiła w Lovelli ale jak powiedział bardzo "zapuszcza" ciuszki. bardzo słabo wypiera dzidziowe kleksiki.

Co do ciuszków i innych pierdułek dostałam spadek po bratowych. Mamy chyba 60 śpioszków kaftaników itp. w rozmiarach 58, 62 ,68 :) wszytko już wyprane jedynie do prasowania nie mogę zebrać sił  ;D Rożek tez dostałam od siostry. Już większość mam skompetowane. Brakuje mi tylko wózka, i art higienicznych.

Leyna pisze:
a nie macie jakiś Geantów, Carrefourów czy też Reali koło siebie? powinni mieć Dzidziusia

Carrefour i Real w pip daleko (w Gdańsku), ale Geant całkiem blisko:) Tylko, ze ostatnio w nim właśnie szukałam Dzidziusia i niet, ale może to chwilowy brak towaru byl tylko. Jutro tam P. zaciągnę, bo i tak muszę nabyc koszule do szpitala, a w najbliższym nam Tesco akurat nie ma żadnego wyboru w tym temacie (no, chyba, ze sie jest 65-letnia dziewica, to cos sie znajdzie ;) :laugh:)

u nas własnie w geancie nie ma Dzidziusia a szkod ba bo mam 5 min. na piechotke :(
ale poszukam bo sie nastawiłam właśnie na niego

PRZYWIEŹLIŚMY GABLOTE MRÓWY- JEST ODLOTOWA

reklama
mada78 pisze:
u nas własnie w geancie nie ma Dzidziusia a szkod ba bo mam 5 min. na piechotke :(
ale poszukam bo sie nastawiłam właśnie na niego

PRZYWIEŹLIŚMY GABLOTE MRÓWY- JEST ODLOTOWA

mada dawaj zdjęcia :)

dziewczyny a ile kupujecie paczek pieluch jednorazowych??? i jakie???
ja juz zgłupiałam i nie wiem co mi jeszcze bedzie na początku potrzebne zeby nie latac po sklepach z tygodniowym maluchem bo faceta to bym wolała samego nie wysyłac na zakupy.

Do góry