A mnie cala wyprawke obiecala kupic na poczatku sierpnia 'tesciowa', wiec przestaje sie tym martwic

Mam miec tylko dokladna liste, pojedziemy do hurtowni i kupi mi wszystko: od lozeczka z wkladem na butelkach skonczywszy

Kochana jest!
W ogole znowu jestem totalnie obladowana ciuszkami, bo przyleciala siostra T. i mam pelno rzeczy po jej malym, a poza tym 'tesciowa' dala mi juz wczoraj czesc zakupow: 7 par body z krotkim rekawkiem, 3 pary spioszkow-pajacykow i kocyk taki zapobiegajacy smierci lozeczkowej - bawelniany z dziurkami, specjalny dla noworodkow. Poza tym mam od siostry T. laktator.
Wozek tez prawdopodobnie bede miec od niej. Moze nie jest taki jakbym chciala - jest z Graco, caly zestaw (gleboki, spacerowka, fotelik samochodowy z funkcja nosidla), ale nie bede narzekac, bo przynajmniej kase zaoszczedzimy.
Ja sie tylko zaczne zajmowac remontem pod koniec czerwca, bo doszlysmy wczoraj z 'tesciowa' do wniosku, ze chyba meble tez wymienimy, bo lozko malzenskie zajmuje nam za duzo miejsca i chyba kupimy kanape taka rozkladana do przodu.
Porobie fotki niektorych ciuszkow i znowu wkleje

Sa takie cudne, ze nie moge sie powstrzymac