• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dzidziuś i KOT

No cóż.Filemon obwąchał Tosię, nawet dotknął jej czoła noskiem i tyle.Teraz demonstracyjnie opuszcza pokój jak Tosia płacze.Tak jak przed chwilą.
Ale konsekwentnie nie pozwalamy mu wchodzić do sypialni.I to go boli najbardziej.

reklama
Ja swojemu kotu równiez zabraniam wchodzenia do sypialni...ale natomiast pozwalam mu powachac dziecko,tylko w naszej obecnosci.( zreszta i tak sie jej boi :) ) Na płacz małej nie reaguje...spi jak zabity :)

a ja mam psa i muszę Wam powiedzieć, że na samym początku był bardzo zazdrosny ale o męża, jak mąż brał Natalkę na ręce to skakał mu na nogi ale już zrozumiał kto jest ważniejszy i wszystko jest ok, oczywiście też dostawał do powąchania ubranka małej jak jeszcze była w szpitalu, pozwalamy mu zbliżać się do dziecka ale oczywiści w naszej obecności

musze sprawdzić co to jest
sq1dzo.jpg

a tutaj Natalka pokazuje co o nim mysli...
sq1edu.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry