Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogóle to często choruje na gardło. Też podejrzewam u niego skazę białkową, Pisałas o ulewaniu czy to jest nastepstwo skazy?? Przy obecnej chorobie znów się nasiliło.
;-) nie wiem co mogło mu zaszkodzić,nic takiego nie jadłam ani ja ani Oliś...a może to rotawirus?:sick:
jutro chyba pójdę do lekarza,chociaz narazie przeszło...Brzuszek Olisia nie boli chyba,może był trochę marudny momentami ale to raczej związane było z zasypianiem-cięzko nam to idzie w dzień:-( Obstawiam tez że może kolejne ząbki idą? Jutro zajrzę w paszczę lwa;-) 
Moja siostra 4 letnia niestety ma AZS i bardzo ci współczuje gdyż wiem co przechodzi moja mama.Niestety jest to nie do wyleczenia tylko zawsze do podleczenia.Wokresie wprowadzania pokarmów stałych ,pamietam ze mama kupowała taką serie słoiczkową "kuchnia alergika"i mała wcinała tylko te produkty.Wiem że musialo być bezglutenowe i bez białka."kuchnia alergika "o ile się nie myle jest z Gerbera.Wiem także że na tą wysypke ma takze wpływ kolor ubranek w których maluch chodzi ale myśle że w interneci jest napewno pełno tych wiadomości i jestes z nimi obeznana.
Życze cierpliwości i powodzenia:-)
To wszystko co zaczynają wymyślać to już robi się dla mnie śmieszne
Pamietam ze nie mogla chodzić w czerwonym ,granacie,czarnym tez i jeszcze costam.TYlko delikatne pastelowe kolory.