reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowe boleści

reklama
smażonego raczej nie, ale jak zjesz troszke to nic się nie stanie, a potóweczki Twój ma? mój ma na twarzy niestety-brzydko to jakoś wygląda chociaż szybko schodzi to nowe wyskakują :(

no wlasnie moj skarbek dzisiaj od 5tej poplakiwal i sie troche spinal moze faktycznie gazy go meczyly ::) dobrze ,ze czasem chociaz moge do was zajrzec bo rady innych mamusiek sa lepsze od najlepszych ksiazek ;D

Mój od rana tzn od 4.30 do 11 sie prężył i popłakiwał...teraz też niespokojnie śpi...idę z nim dziś do pediatry...Espumisan zaaplikować to sztuka do dziobka,taką ma do d..py końcówkę ::) uspokaja Oliego tylko smoczek albo cycuś albo...leżenie u taty na brzuchu ::) Wogóle dzis się popłakałam że synek woli ojca ode mnie,że mnie traktuje tylko jak dostawcę mleka... :(

No i kropelki nie smakują dziecku,zaraz się krzywi i pluje...ewan,mój też ma 2 na brodzie i 2 na policzku,dzis się dowiem czy to potówki rzeczywiście...

Dziewczyki tymi krosteczkami sie nie przejmujcie bo jak to nie sa potowki to jeszcze hormony u dziecka robia swoje i tak moze byc!!! To jest naturalne , ja jeszcze nie widzialam dziecka ktore by tego nie mialo!!!

Moj Brianek tez mial tego duzo..wyskoczylo w 2 dobie po porodzie.lekarz stwierzil ze to zupelnie normalne..i ze najprawdopodobniej pozbywa sie teraz moich hormonow...:)po 3 dniach wszystko zniknelo...dzis ma juz gladziutką buziulke:)

Byliśmy dziś u pediatry,mamy na gazy stosować Infacol 2 razy dziennie,o 19 i w nocy około 1,bo Oliwier ma sensacje od rana do 11-12 w południe,więc nietypowo... poza tym wszystko oki,zółtaczka jeszcze jest ale u cycowych dzieci wolniej znika...Mamy problem z pępkiem bo cos żółtego nam się sączy...mam przemywać przy kazdym przewijaniu spirytem i czyścic pałeczką.
Mój żarloczek przytył juz prawie kilogram! Waga urodzeniowa to 3540 g a teraz 4490!

reklama
dzis zjadłam2 czereśnie i morelkę...poza tym lody...ale sorbet i tylko 2 kulki morelową i jabłkową :-[ :-[ :-[ mam nadzieję,że mały tego nie odpokutuje...Boże,już mam schizy!

Do góry