reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

Czyli jest dobrze!
Zuzol też casem ptrafi tak dać w pieluchę,że jak to napisałaś-nie jeden stary by się nie powstydził...A gdzie kobieca subtelność?!

reklama
Mojemu szkrabowi od 5 rano tak dają w kość dziąsełka że jst cały czas płacz i strasznie się złości ,no i oczywiście noszę go na rękach aż mi ulatują .Teraz skorzystałam bo mężuś aż się obudził i teraz on sprawuje opieke nad maluszkiem

Wspolczuje Wiolu :( az nie chce myslec co bedzie jak u nas sie zacznie :(
Wczoraj Mała wpychala lapki do buzi az poobgryzala sobie paluszki, mało spała, ale to jeszcze chyba nie to.
Wczoraj tez zauwazylam cos dziwnego, 2 razy przekrzywila glowke do tylu na lezaco, lapki miala na boki i tak jakby drgawki. I nie wiem co to bylo :(
Czy to mozliwe ze patrzac sie w tyl moglaby byc taka reakcja, byla bardzo napieta.

Może i my spróbujemy tego Gripe Water? Bo juz się denerwuję tym brakiem kupek u mojego dziecka... Do tego mały dziś jadł w ciągu dnia tylko 3 razy,darł sie na widok mojego prawego cycka,za to z lewego jadł bez problemu,aż musiałam wyjąć od tygodni nie używanego laktatora i z prawej piersi ściągnęłam na 2 razy ponad 150 ml! :tak: :szok:
Nie wiem czy nie jest to związane z asymetria Oliwierka na prawą stronę....może nie lubi odracac sie na lewo jak mu daje prawą pierś? Tyle że do dziś nie było problemu! Bylismy w poradni rehabilitacyjnej,Oliś z powodu owinięcia pępowiną podczas porodu ma lekko wzmożone napięcie mięśniowe,za bardzo zaciska piąstki i pręży się do tyłu...poza tym ta asymetria...musimy ćwiczyć,dostałam od pani doktor skierowanie na pokaz ćwiczeń rehabilitacyjnych,mam je wykonywac w domu i wyobraźcie sobie,że do końca roku nie ma szans żeby sie na taki pokaz państwowo zapisać!!!!!!!!!!!:szok: :szok: :no: :baffled: :sick: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Cholera mnie bierze,w tym kraju wszystko jest popaprane,nawet służba zdrowia...muszę gdzies prywatnie iść...mam jeszcze koleżankę po rehabilitacji,może jej zapytam co to za ćwiczenia....:confused: Załamać się można....:-(

reklama
Kociu,przede wszystkim często zaciska piąstki i paluszki u stóp,poza tym jak lezy na pleckach to często pręży się do tyłu,tzn wygina ciałko w taki łuk stając na paluszkach,tak samo robi jak jest czyms zafascynowany albo wkurzony....pani doktor powiedziała,ze jak lezy na brzuszku to nie powinien sie jeszcze obracać na plecki a on juz sie napręża i próbuje,to tez wynik tego napięcia....

Do góry