reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Hej dziewczyny z wieczora:-):-):-)
Oj jaka cisza nastała,Dawid spi ,a Kuba bawi się w swoim pokoju:tak::tak:
PAULA-na szczęście się nie buntuje i nawet z chęcią wstaje i idzie,mówi że woli Polską szkołę bo jest tam krócej:-D:-D:-Dna 3 godziny tylko tam chodzi:tak:

Ja już zapomniałam jak to się lata tak po urzędach i sprawy załatwia,my tutaj wszystko przez telefon robimy:szok::szok::szok::szok:spawy mieszkaniowe,jakieś zasiłki itp.....

Wiesz co,mój Kuba co chwilę przynosi jakieś dyplomy za dobre sprzątanie ,za pomoc innym dzieciom a w domu to ma w pokoju istne pobojowisko:-D:-D

To mnie pocieszyłyscie że nie tylko mój Kuba tak krzyczy na mnie:tak:bo już sądziłam że ja gdzieś błąd popelnilam,bo przyznam się że nie rz na niego wrzasnęłam jak mnie wyprowadził z równowagi:wściekła/y::wściekła/y:

Ale wiecie co ,jak gdzieś jesteśmy to wszyscy mi mówią jaki On grzeczny-a w domu szatan:-D:-D:-D
ASIK-Dawid też mi zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy:-)bardzo zdziwiona byłam że tak póżno,Kuba miał 10,5 miesiąca,no ale każde dziecko się roswija inaczej:tak:
ASIULKA-gratki dla synka zdolniachy:tak::tak::tak:

Doris to chyba tak jest ze dziecko musi mieć miejsce by się wyżyć....... moja tez grzeczna a w domu :szok: w przedszkolu a w domu ciągle krzyczy , bałagani, wariuje z Tati :baffled:
Ja ta super Nianię oglądam:dry: i nic mi to nie daje.........

Fajnie macie ze przez tel mozecie załatwić u nas to nierealne.......bo jak na realu się z babką w okienku porozumieć nie możesz to przez tel by masakra była:wściekła/y:

Asiulka i jak z m juz oki?;-)
Kurtałaka super...:szok::-) ja tez mojej ostatnio kupiłam Tati ale przepłaciłam.........bo całe 14 hi hi:-D ( tez śliczną)
U nas są w normalnych sklepach ceny kosmiczne......nie to co w Irlandii na przecenach się można obkupić za 1-2 euro.........a u nas juz teraz praktycznie lepsze ciuszki w
ciucholandach są droższe :wściekła/y: POLSKA :no::angry::rofl2:
U nas pogoda nawet nawet, ale cóz z tego jak Tatiana chora i na spacer nie bardzo mozna......ja mykam bo szykujemy się na niedzielny obiad do mojej mamy pa

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek
Mam na imię Ulka i dopiero dziś zobaczylam ten wątek a ja przecież też mam córkę z 2002 roku ma na imię Karolina i urodziła się 23 kwietnia.Mieszkamy w Irlandii od kilku lat, i tu mała chodzi już do pierwszej klasy, mamy też drugą córkę Lenę która urodziła się 3 miesiące temu, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:tak:

Pozdrawiam

Witam!!!
Dziewczyny fajne kurteczki,czasem mozna cos fajnego kupic jak sie trafi:-):-):-)
Witam nowa kolezanke,a skad jestes dokladniej z malopolski,bo ja tez z tamtych terenow:-):-):-),fajnie poznac nowa osobke i trzecia dziewczynka z 2002:-).
Buziaki;-);-)

reklama
Do góry