reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam z kawusia,ale bez paczusia:-):-)
Asik...dziekuje,dziekuje jak spadne do odpowiedniej wagi to sie pochwale:-):-),a dziewczyny faktycznie zaskakuja mnie,na angielski chodze raz w tygodniu ale dobre i to wlasnie wczoraj bylam i mialam maly tescik:szok:z czasow przeszlych,
Asiulka...oj biedna ty jestes caly dom chory,wracajcie szybciutko do zdrowia;-),tesciowa temat rzeka,wypadaloby nowy watek otworzyc(hahahaha)ja ze swoja tez mialam przeboje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Paula...hm a juz myslalam ze bedziemy ci kibicowac przez 9 m,ale dobrze ze sie dobrze zakonczyly twoje obawy:-),a co tam u tego alergologa???
Kingaj...witaj wsrod nas,zapraszamy czesciej;-);-)
Dziewczyny jak podobaja sie wam moje wczorajsze wypieki,chyba troche zwariowalam narobilam tego jak dla wojska,ale i tak sie nie skusze:no::no::no::no::no::no:

Załączniki

• P1010273.jpg
    P1010273.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
witam
u mnie znowu choroby nawiedziły ...:szok::szok::szok:......byłam wczoraj z Błażejem i gabi u lekarza w przychodni a lekarz stwierdził że dzieci zdrowe a kaszlą że im sie buzie nie zamykają więc pojechałam prywatnie a tam jak powiedziałam lekarzowi co i jak to sie za głowe sie złapałam że co to za lekarz jak u błażeja zmiany w oskrzelach a u gabi angina:angry::angry::angry::angry:.......ach ta nasza służba zdrowia oni to zamiast leczyć to mogą człowieka do grobu wpędzić:baffled::baffled: są na antybiotyku i mam nadzieje że im przejdzie tylko sie modle żeby sie na szpitalu nie skończyło...

asiulka tobie i twoim dzieciaczką życze dużo zdrówka....:blink::blink:

Paula to kamień z serca

monia gratuluje zdolnych dzieci...

a teraz zmykam do moich chorowitków

Kurde laski kiedy ja mam nadrabiać???????/

jejku:crazy: zaglądam jednak;-)

Monia:szok::szok::szok::szok::szok: nie załamuj mnie:-D:-D:-D ja tylko kupiłam

Bodzio no ale dr to ślepy i głuchy w tej poradni badał?????????
ja pitole takie rzeczy......zdrówka dla Błażej i Gabrysi:baffled:

Tyle mnie ni było a tu żadnego posta:szok::szok::szok:

Asik co do forum to nie mam pojęcia o co takim ludziom chodzi.......mi np. koleżanka opowiadała ze czytała kiedyś o 17 latce, która weszła na forum dla rodziców chorych na raka - jako matka chorej 14 - latki
icon_cry.gif
i ta jej niby córka po dwóch latach walki zmarła....wszyscy jej wspólczuli, a potem sie wydało...ci o rodzice strasznie to przezywali, bo byli bardzo zżyci w swoim cierpieniu
icon_cry.gif
a laska zrobila to, bo potrzebowała zainteresowania
icon_confused.gif
zastanawaiali sie jaka jest kwalifikacja prawna takiego czynu i czy można w ogóle za to karać
icon_question.gif

Monia ja tez ciekawa jestem jak się Doris bawi:tak: pewnie szusuje na nartach jak tyle śniegu:-D a właśnie kiedy wraca w piatek juz chyba co? mówiła o 2 tyg:sorry2:

Bodzio i jak to zamrażanie nadżerki bolała Cię?:baffled: ale dr kasę ciągną......jasne ze kontrola gratis być powinna:wściekła/y:
U mnie taniej za spiralę powiedział.......a o tej mirenie mówił Ci?
ale ja alergiczka jestem a tam jakies metale tez są i się bałam ze cos uczulac bedzie i klops wyjąć by trzeba było:szok: zresztą pękam się....włożyć jak włożyć sekundka ale potem to wyciagać:szok: zreszta to moze się przesuwac.....:baffled:
a i co zredydowana jesteś? wiesz spory koszt na początek, no ale i tak się zwraca bo taniej niz tabsy wychodzi przez te 5 lat:dry:

a właśnie która bierze tabletki anty? i jakie? bo chce zmienić i porady szukam.....:baffled:

Asik oj niepewnośc podnosi adrenalinkę :-D:-D:-D

Monia :szok::szok::szok::szok::szok: 13 kg szacun!!!!!!
i powodzenia dalej;-)
Co do niepewnosci.....ja wiesz tez sobie z mojego jaja robiłam ale do śmiechu mi nie było......wyc nie wyłam bo w duchu wiedziałam ze nadejdzie ten dzien......i morze wyleje:-D:-D:-D
Mój zrobił ufffffff ale potem mówi a szkoda myslałm ze bedzie synuś a ja do niego no co Ty jak juz to Lenka:-D:-)
OOOOO nowe metody nauki czytania:nerd:...... w sumie fajne.....i mobilizujące bo wiesz ze codzinnie trzeba.
Jakie tam przeboje miewałaś ze swoja tesciówka? ile chcesz o tym pisać rzecz jasna:confused:
Monia Twoje wypieki mnie powaliły.........serio to wszystko zrobiłas?????????

Piwonia jak bal???????

Asiulka no i jak Emilek? lepiej? kurcze oby sie Maciek nie zaraził.........katar minał?
Mieszkasz w jednym domu z tesciami?:baffled:
Kurde jak ja nie lubie jak ja cos mówi a ktoś po swojemu......moje dzieci nie uczulone na czekoladę ale wiesz jak jest zjadłyby zaraz cała a potem probelmy kupkowe:sorry2: dlatego tez ostatnio mówie do tesciowej jak chcesz im cos kupić to soczek nie czekoladę......
No ale jakby uczulone były i by im babcia dawała to bym jej dała do wiwatu:wściekła/y:

Asik Monia
u alergologa......oj przepisał szczepionkę .......bo ja mam na kurze i wszelkie roztocza domowe:wściekła/y: szczepionka kosztuje ok 270 zł i starcza na 3-4 miechy w sumie pytam a on się konkretnie nie okreslił na ile a to przeciez wazne bo o spora kase chodzi........bo to ma trwac od 3 lat do 5:szok:
To produkuja we Francji ponoc i jest indywidulanie dla klienta robiona.....moze sobie kogos tam znależć a nie przez Polskę załatwiac hi hi i by taniej było:-(
O tyle to dobre ze to się aplikuje dosustnie jakies granulki i kłuć się nie trzeba nigdzie po przychodniach tułac.....

Paula dostałaś @ gratuluję,
Witajcie ale czytania nie dam rady dziś wszystkiego , nie było mnie kilka dni bo coś mi dolega tzn boli mnie cały krzyż a do tego tak czasem dziwnie kłuje gdzieś na plecach z lewej strony nie wiem co to, musiałam zrezygnować z moich ćwiczeń a miałam już zaliczone 23 dni:no::no: mam jednak nadzieję że to szybko minie:tak::tak::tak::tak:.
Ja dziś kupiłam parę małych pączków w polskim sklepie tak oby było tradycyjnie...
Piszecie o Mirenie no to ja ją dostałam tu za darmo i za założenie też nic nie będę płacić:tak:tylko muszę czekać na @ bo jeszcze po porodzie nie dostalam;-) także polecam tu przyjechać kto chce to mieć:-)
Lecę do łóżka bo oczy mi się już zamykają....... pa....

Witam,
Małaulka to zycze zdrówka......mnie tez szczyka ale z prawej strony:dry:
no ale na szczęście jak ćwiczę to nie doskwiera.........szkoda tyle dni pracy......:baffled: oby szybko minęło:tak:a wybierasz się do dr czy czekasz az minie?:-(
Czyli jestes zdecydowana na ta mirenę?;-) U nas tez powinno byc za darmo a nie tyle kasy:szok: zresztą wszystko u nas jest do du... :wściekła/y: drozyzna ze hej.........

Mykam na kawkę poranna:-)

witam zimowo

mam dość tej cholernej zimy i tych chorób błażej czuje sie lepiej Gabi kaszle buzia jej sie nie zamyka w nocy niespała tylko przepłakała nocka koszmarna:szok::szok::szok::szok: dzisiaj do nich dołączyła weronika wstała z gorączko kaszle i gardło ją boli.....już niewiem co mam robić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na dodatek dostałam @ i wszystko mnie boli i jestem rozdrażniona....:dry::dry::dry:

Paula zamarażanie nadżerki to nic strasznego ból jak przy@ więcej miałam strachu niż tego bólu a o spirali to mi mówił o jakieś miedzianej jeszcze raz mam sie pokazać za trzy tygodnie czy już dobrze sie zagoiło po zamrażaniu i wtedy umówimy sie na zakładanie spirali ...troche się boje ale myśleże przeżyje trzy porody przeżyłam to i to przeżyje ..mam nadzieje że nic mi sie niepopszesówa bo koszt taki o tu sie okaże że klops....a co do tabsów tojakiś czas temu brałam femoden ale musiałam odstawić ze wzglendów zdrowotnych i płaciłam 30 zł za opak
Asiulka a jak twoje dzieciaczki lepiej

monia skusiłaś się wczoraj na pączka bo ja tak a póżniej skakałam na skakance i zrobiłam 200 przysiadów żebyto spalić bo wiosna tuż tuż i jakoś trzeba wyglądać

Paula- dzięki do lekarza nie idę bo czekam aż przejdzie,
co do tej Mireny to jestem zdecydowana, pani dr po porodzie mi powiedziała że jak karmie to tabletek nie poleca a powiedziała właśnie o spiralce, porozmawiałam z Mężem i on też jak najbardziej za:-D, no to poczytałam o niej i w sumie czemu nie? Mam nadzieję że jednak się nie poprzesuwa bo już 3 go nie planujemy:no:
Bodzio- no to nie wesoło w domu macie, życzę zdrówka

Do nas miała dziś wpaść koleżanka no ale niestety nie zadzwoniła że jej córka kaszle a że my mamy we wtorek szczepienie Maleństwa to lepiej nie ryzykować..
A pogoda dziś piękna bo słoneczko widać to spacerek napewno będzie, Karolinka wczoraj i dziś ma wolne bo szkoła zamknięta, i nudzi sie w domku.....
Ide cos posprzątać w domku póki Lena śpi.....

Bodzio ja pitolę to masz szpital w domu:szok::baffled: współczuje bardzo i zdrówka zycze dla dzieciaczków:tak:

Asiulka jak chłopaki?

ja mykam bo dziś do mojej babci i cioci w odwiedziny jadę bo męzulek w pracy na popołudnie , wiec co bede sama z nimi siedzieć........tam tez 2 takich urwisów to sie pobawią;-)

miłego dnia

reklama
Witam !!!:-)
Bodzio...rany kurujcie sie kochana i wracajcie szybciutko do zdrowia:tak::tak::tak:,oj skusilam sie wczoraj na jedna oponke i dwa chrusty,ale powiem wam ze moj brzuch nie byl nastawiony na takie slodkosci i nie zaciekawie sie czulam.
Paula...serio serio napieklam sie dziewczynki wziely do szkoly i sasiadom pozanosily haha,jak chodzi o tesciowa oj duzo pisania,miesiac po slubie chciala doprowadzic do rozwodu,ale opowiem wam nie dzis bo nie chce mi sie pisac;-);-);-)
Malaulka...a co to spac nie mozesz,ze po nocach siedzisz???:-):-):-) w jednym masz racje antykoncepcja za darmo tutaj pod kazda postacia,to jest genialne bo w sumie to nie kazdego stac na takie srodki,tymbardziej mlode dziewczyny,a slyszalyscie moze jak kilka dni temu 13 letni chlopiec zostal tatusiem dziewczynki:szok::szok::szok::szok::szok::szok:a mamusia ma 15 lat, szokkkkk:szok::szok::szok:
Moja Karolina na urodziny pojechala dzis po lekcjach i wraca jutro o 18,jakos nie moge przyjac do wiadomosci ze mi dziecko rosnie:szok::szok::szok:,a wczoraj z sasiadka i jej mama byla w kinie i mc donalds,wrucily o 22:szok::szok:.
No i jeszcze to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu w weekend sama,maz nie wraca:angry::angry:
odezwe sie jutro buziaczki:elvis:

Do góry