reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam w środę
i witam kolejną nową mamusię
ja dzis miałam iść do lekarza,ale przez tą epidemię odwołali wizytę,moja sie rozchorowała,a zalezalo mi bardzo,no nic przyjdzie mi poczekać do poniedziałku,już sobie kartotekę wyciągnęłam
a co do usg,to chce iść w przyszłym tygodniu jakoś to zalezy jak mi sie uda dostac do przychodni bo chciałam zrobic to pierwsze na kase chorych

reklama
Hej hej:-):-)Ale u nas wiosna zawitała,jest super cieplo jak Dawid wstanie lecimy na spacer bo szkoda siedzieć z taką pogodę:tak::tak::tak:
MÓJSKARB2-witaj an forum i bardzo ciepło witamy kolejnego Kubusia:-D:-D:-D:-D
To zaraz urodzinki macie:tak::tak:
PAULA-My rozmawiamy w domu po polsku,w szkole przez 6 godzin rozmawia po angielsku i czasem po szkole jak się z kolegami bawi ,wydaje mi się że starczy,A przecież polski też musi umieć,ale tak i tak mówi już z akcentem angielskim:-(zresztą w szkole uczy sie poprawnie języka z akcentem a ja wiadomo nie nauczę go tak dobrze jak w szkole.:tak:
ASIULKA-no to super ,że drzwi są już na miejscu:-)

Witajcie:-)

Kolejna mamuska na forum super MÓJSKARB2 mam nadzieję, ze do nas zawitałaś na stałe a nie przelotem;-)

Doris
ile stopni u Was? u nas Tati chora i musimy w domku siedzieć, choć potem wygonię A. z Wiki i z psem niech się do parku przejdą:sorry2:
Z tym językiem to fakt.....ja sobie chyba jakiegoś Anglika na miesiąc zaproszę to zaraz się języka nauczę:-D:-D:-D:szok:

Asiulka to na fotkę czekamy:tak: a z facetami tak jest......z nimi czasem zle, bez nich jeszcze gorzej:dry:

Piwonia ja jak prywatnie chodziłam to usg miałam w ramach wizyty......ale to prywatnie:dry: jak tam brzusio juz coś urósł czy jeszcze nic?:-)

Dobra mykam obiad robić bo młoda usnęła.......

Trzymajcie kciuki za mnie bo ćwiczyć zaczęłam........chodzi o mięśnie brzucha
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=RVffSo7LwVo&feature=related"]YouTube - Aerobiczna "6" Weidera [spryciarze.pl][/ame]

robię cos takiego......no wspieramy się razem z dwiema koleżankami przez net

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie!!!:-)
Paula...zwolnilo sie dzis miejsce u lekarza i zadzwonili zebysmy przyszly,okazuje sie ze w oskrzelach ok,ale krtan ma chora strasznie brzydko kaszle i ma chrypke,dostala paracetamol:szok: bo tutaj za bardzo nie chca dawac antybiotykow,jakis syrop na kaszel,ale ja jej wczoraj postawilam banki,jutro powtorze,narobilam syropu z cebuli i czosnku nawet lubia pic,a lagodzi troche kaszel,mam nadzieje ze nastepne dwie sie nie zaraza:tak:.Jak tam twoja mlodziutka lepiej juz cos? a co do lekow moje jak byly mniejsze to tez pluly.
Doris...ja sie tez zastanawiam jak kobieta podola 8 dzieciaczkow:szok:,ale widzialam ja dzis w telewizji i jestem w szoku,nic nie znac po babeczce ze urodzila 8,uczesana elegancko umalowana a koloniej to chyba z rodziny jakies dziewczyny na raczkach dzieci nosily.
Mojskarb...witaj w naszym gronie:-):-):-):-):-).
Asiulka...koniecznie wrzuc zdjecie tak dlugo oczekiwanych drzwi,wkoncu sie doczekalas;-).
Paula...slyszalam ze ten zestaw czwiczen w6,jest rewelacyjny na brzuszek,patrzylam kiedys na niego na necie ale jakos nie moge sie przemoc,ja od dwoch miesiecy jestem na diecie,stracilam 10 kg,skacze na skakance i rano cwicze z jakims murzynem z tv. Trzymam kciuki,powodzenia;-);-);-);-)

Cześć dziewczynki!!!!
Wpadłam tylko na minutkę żeby się przywitać po tygodniowej nieobecności!!!!:szok::szok::szok:
Zerknęłam sobie tylko na to co naprodukowałyście i widzę że zaszły zmiany- doszły kolejne mamusie!!!!:-D:-D:-D Super!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak: Witam serdecznie:-):-):-)
Mam tak zabiegany tydzień że nawet nie miałam chwilki żeby do was zajrzeć ale postaram się wieczorkiem choć troszkę was nadrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Rany wracam do roboty bo się nie wyrobię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Buziaki:-)

Piwonia ja jak prywatnie chodziłam to usg miałam w ramach wizyty......ale to prywatnie:dry: jak tam brzusio juz coś urósł czy jeszcze nic?:-)
ja chodzę sumie na NFZ,ale ta lekraka nie ma w swoim gabinecie usg,dlatego muszę isć do innej przychodni na samo usg,chce spróbowac w przyszłą środe
a co do brzuszka to jeszcze go niewidac na szczęście,sporo mi sie schudło,wiec teraz malo co widac,moze za miesiac bedzie juz widac

Właśnie z basenu wróciłyśmy.....;-)

Monia no tak u Was tam tak leczą, ze tylko domowe sposoby zostają..........no ale nie ma co narzekać domowe nie znaczy mniej skuteczne;-)
Zdrówka dla córy.......moja trochę lepiej........ja tez się boje aby nikt się od młodej nie zaraził:baffled:

Doris Monia no jakby babka miała 6 córek i 2 synków to jeszcze jakos by radę dała ale odwrotnie :-D:-D:-D:-Dhi hi

Asik wreszcie a właśnie pisałam gdzie się podziewasz.......co tam tak ciężko robisz? sprawdziany jakieś?

reklama
Paula ja dziś już mam 5 dzień, ćwiczę to samo, wcześniej ćwiczylam ale w połowie były święta noi przerwalam:zawstydzona/y:
Moj skarb2- witaj

Ja już odwiozłam Karolinkę do szkoły Lena jeszcze leży w łóżeczku choćjuż nie śpi, ale jeszcze nie płacze:-) więc czekam,
u nas nie najlepsza pogoda się zapowiada chyba będzie padać:no:
Miłego dnia.....

Do góry