niekat
Fan(ka)
dorota masz tu sobie wpisujesz i ci wylicza
Siatki Centylowe - sprawdź wagę dziecka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na razie troszkę z Magic English ale to dla niej za trudne jak widze. no i strasznie kaleczy ten język jak spiewa ale nie moze się powstrzymac i my to wytrzymujemy z usiechem
wie ze love to miłośc a sorry to przepraszam i jak sie jej odbije za głośno to mówi sorki!
dorota masz tu sobie wpisujesz i ci wylicza

No to tylko pozostaje mi się z tego powodu cieszyć :-), ze mam idealnego synawychodz na to ze ejst idealny!!grunt żeby oba centyle były w miarę na jednym poziomie - wtedy dziecko jest proporcjonalne a to w tym wielku jest główny wyznacznik dobrego rozwoju
![]()

są!!!Chodzi ot o zęby róznica w centylecha nie była np taka ze wzrost na 97 centyli a waga na 25 albo odwrotnie....masz super dzieci i od razu widać ze są zdrowe i rozwijają sie superCzyli moje dzieci nie są proporcjonalne.
:-)są!!!Chodzi ot o zęby róznica w centylecha nie była np taka ze wzrost na 97 centyli a waga na 25 albo odwrotnie....masz super dzieci i od razu widać ze są zdrowe i rozwijają sie super:-)