Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)super masz dzieci zawsze lubię na nie patrzeć
ona zawsze była wyższa od rówieśników i przez to też wazyła wiećej ale grubaskiem jak widac nie jest;-)spojrzałam teraz w ksiażeczkę Oliwii i na bilansie dwulatka miałą 90 cm wzrostu ( i 13 kg)a twój Olo ma ponad metr mimo że 2 latka skończy dopiero w grudniu??Chyba po tatusiu będzie taki wielki bo na jednym ze zdjeć obaj są w tle i biorąc pod uwagę że Synek ma ponad metr to Tatuś musi mieć grubo ponad 2m??mylę się??;-)
i jeszcze chciałam dodać że zazdroszczę Twojej córce takich włosów pieknych i długich..... moja Oli od maleńkości miała cienkie i wolno jej rosły toteż bez zbytniego podcinania ma teraz takie jakie maczyli po rozpuszczeniu do łopatek
![]()
ale tam go tak mierxzą ze na osttanim szczepieniu miał tyle cm co w dniu narodzin.....
no i chodzenie na paluszkach bo groźi płąskostopie
mieliśmy kupę czasu bo dzieci nie było żądnych w kolejce to nas pani doktor obadał na wszytskie strony
poza tym jest ok a centyle to: wagowy między 90 a 97 a wzrostu na 97 czyli jest proporcjonalna;-)