reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
ale tu puchy!!!
ja wchodze codziennie bo nei chcę przegapić urodzin Dawidka:tak:;-):-)
Oliwia była w piatek z przedszkola pobliskim zwierzyńcu:tak:wycieczka nadmuchana ze niby jada do ZOO a w sumie dzieci widziały UWAGA: jelonki, dziki i strusie:baffled:
maż obeicał małej ze jak pojedziemy w lipcu na Ślask (do teściów jak wrócą do Polski) to weźnie ją do wielkiego i prawdziwego ZOO w Chorzowie:-):tak:
Poza tym u nas jest raczej spokojnie.Ja się wzięłam wreszcie za ćwiczenia bo kolejne wesele za dwa tygodnie a ja mam dalej 2,5 kg do wagi sprzed ciąży.. i jeszcze troszke do wagi jaką bym sie zadowoliła:-p
Marcel zachowuje się bardzo różnie ale głównie jest grzecznym i radosnym dzieckiem.Interesuje się już grechotkami i zabawkami przy leżaczku.Zaczyna chwytać i śmieje się w głos jak się do neigo gada:rofl2:

Hej Niekat :-)
No ładnie ci idzie z wagą :tak:. Ja też bardzo szybko zrzuciłam i to jeszcze z plusem co już nie było korzystne dla mnie bo w pewnym momencie zeszłam do 44 kg przy 164 cm wzrostu :baffled:. Co do urodzin Dawidka to będzie miał w niedzielę, ale my będziemy wtedy już w Polsce, wiec mogę się nie odzywać jakiś czas :-). Buziaczki dla twoich słodkich dzieciaczków :tak:

Marcel dzis konczy 3 miesiące:tak:ale to zleciało!!!
mam kilka nowych fotek to wieczorkiem wkleję sie pochwalić:-p;-):-)
Oliwia jeszcze do konca tego tygodnia chodzi do rpzedszkola a potem wakacje:tak:
w neidzielę była zmoimi rodzicami na wsi u babci ale na wpsomnienie mamusi zaraz ise rozmazała że chche wracac do mnie:nerd:jak tak to wygląda to aj nie wiem jak ona wytrzyma dwa tygodnie u mojej siostry na Śląsku:confused:

no pieknie!Ostatni wpis jest mój i to sprzed MIESIACA!!!
Marcel dziś konczy 4 miesiąc!!!
ale jestescie usprawiedliwione bo wakacje i mozecie mieć ograniczony dostep do neta - bo nei wierze ze cudowna nasza pogoda Wam w tym przeszkadza;-)

My tydzień temu wróciliśmy z wyjazdu:tak:niesttey nic nie wypoczęłam na nim ani mężem sie nie nacieszyłam bo pomagał biedny swoim rodzicom w remoncie a mnie przypadła opieka nad dwócjką naszych i dwócjką dzieci siostry...
moje dzieci tez rosną jak na drożdżach i coraz są bystrzejsze.Oliwia zabija nas trafnymi uwagami we wszytskich kierunkach a Marcel juz próbuje samodzielnych siadów że nie wspomnę i innych jego osiągnięciach bo rpzecież takie maluszki rozwijają się najszybciej:tak:
10.08 chrzcimy Malucha a w nastepujący po tym wydarzeniu poniedziałek niesttey wracam do rpacy:-(strasznie mi sie nie chce ale trzeba:dry:
a na bilansie wstyd się rpzyznać ale jeszcze nie byłyśmy:zawstydzona/y:

Niekat chwal się ile wlezie dzieciaczkami. Miło poczytać. Może jakieś foty pokażesz?
Ciekawe ile ważą i mierzą wasze dzieciaczki, bo Liw urosła sporo, ale nie tyje na szczęście:-)
Dzięki za życzenia dla Liw :tak::-)

reklama
ja dawno nic nei wklejałam to Was teraz zasypię heheheh nie miejcie mi za złe - to tylko raz tak będzie i wiecej juz nie;-)
2008002or6.jpg

moja kuchareczka
2008003ym6.jpg

u cioci na imprezie nie było już miejsca przy stole;)
2008005bt6.jpg

masaż dziąsełek w wykonaniu mojej siostrzenicy
2008018wg4.jpg

Oli artystka
2008022ye9.jpg

w "muchach" Oliwii
2008023ww8.jpg

joł men!
2008024on1.jpg

Blanka waruj!
2008025pb1.jpg

samodzielny
2008027io0.jpg

mmmmarcheweczka jest cool
2008028yt2.jpg

pyycha
2008029ec7.jpg

kocham Malcelka:biggrin2:
2008032ol5.jpg

u chrzestnego jak w fotelu
2008034ys9.jpg

z półrocznym kolegą Kamilem
2008056cm8.jpg

w ZOO sa różne zwietęta:-p
2008057at6.jpg

„mamusiu jakie on ma śmierdzące zęby” – z tej odległości??
2008074zj0.jpg

z tym koniem w aucie wracaliśmy 250 km…
2008082qf9.jpg

hihih z tatusiem
2008084qs4.jpg

siem wstydzem:sorry2:
img0991ko1.jpg

mój mały gryzoń
img1000pg7.jpg

z przyjaciółką
img1003xb3.jpg

mmm dobra stópka
img1012lb2.jpg

buzi buzi z Myszką Mini
img1019yg8.jpg

siad pochyły - ulubiona pozycja młodego czytelnika
img1010wk7.jpg

poranne hhhhej!
przepraszam że tak dużo ale się nazbierało a uwielbiam sie chwalić dzieciakami:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry