reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
Łukasz ma 174 cm więc oboje nie nalezymy do jakichs mega wielkich ale i ja zauważyłam ze Oli osttanio podrosła i wysmuklała:tak:bruszek jej sie z lekka zapadł od tego ciągłego biegania i braku czasu na jedzenie - jednym słowem WAKACJE:laugh2:musiałąbym ją zmierzyc znów na dniach:sorry2:
mnie cm się nigdy nie gubi - z moja obsesją ciągłego mierzenia się w łazience zawsze jest dla neigo miejsce honorowe;-):-p:-)

oj wstyd dziewczyny!
i znów ja ostatnia pisałam i znów minął miesiąc....:dry:
piszcie co u was się dzieje
u nas Marcel zaczął raczkowac po całym domu a najchętniej zagląda do pokoju Oliwii:tak:Oliwia natomiast z chęcią chodzi do przedskzola a od października będą jeździli z przedszkola na basen co mnie baaardzo cieszy bo i tak chciałam z nią jeżdzić ale czasu nei miałam....:sorry2:

Witam
Moja córka jest z 2 czerwca 2004 taka spóżniona niespodzianka na Dzień Dziecka.
Moja córka należy do dzieci szybko rosnących ,nie mamy kłopotów jedzonkowych.Niestety już leczyliśmy ząbki .
Unas ze wzrostem jest tak ,że ja mam 162 a mój M 181 ciekawe jak będzie z moja córcią
Pozdrawiam:tak:

reklama
Niekat sorki, ale jakoś weny nie mam ;-). Super, że Marcelek już raczkuje. Zuch chłopak :-). A basen na pewno będzie doskonałym zajeciem dla Oliwii :tak:
Gosia witaj wśród nas :-). Szkoda, że ząbki wymagały już "remontów" ;-), ale całe szczęście już za 2-3 lata zaczną wypadać i rosnąć nowe :-p
Scarlet a co tam u twoich szkrabków :-)?

Dawidek jest zachwycony szkołą. Super łapie słówka i gada do nas po angielsku kiedy sygnalizuje, że idzie do toalety, albo że jest głodny itp. :-D. Co do mnie to niestety ciężki dnie dla mnie. $ października miało nas być czwor0, a niestety nie będzie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry