reklama

Dzieci z czerwca 2004

dorota tulę cię kochana...:-(
gosiu witaj u nas!!!Mam nadzieję zę bedziesz częto zagladac:tak:nasze dzewczyny sa z tego samego dnia:-Du nas ząbki ok ale musze je ograniczyć słodycze bo ostatnio za duzo ich wciaga....:dry:

reklama
Witam serdecznie!!!!
Jestem nowa na forum;)
Moja córeczka Daria urodziła sie 1 czerwca 2004r

A co do tych słodyczy-to tez zauważyłam,ze wchłania(dosłownie)za dużo!!!!Na szczescie z ząbkami jest ok.Ale walkę ze słodyczami również prowadze;)

Pozdrawiam Was serdecznie;)

Witaj Agadaria :-). Super, że powiększa nam się grono naszych dzieciaczków. Napisz coś więcej o córci. Czy chodzi do przedszkola, jej zainteresowania ;-)

Laseczki ale cicho tu u nas :szok:. Co słychać? U nas nic nowego. Dawid nadal zachwycony szkołą (mniej wczesnym wstawaniem :-D), świetnie łapie słówka, zna ich już sporo :tak:. Oczywiście problemy zdrowotne nie zniknęły :dry:

No wiec co do mojej małej-chodzi do przedszkola,pierwszy rok.Uwielbia dinozaury,konie i jednorożce,przy czym jest prawdziwą "znawczynią"dinozaurów.Ale tak na powoażnie.Ona bedzie paleontologiem,bedzie odkrywac szkielety nowych gatunków dinusiów itd;)

Obecnie ma chore uszko i siedzimy w domku,co dla niej jest prawdziwa udręką,bo mała uwielbia chodzic do przedszkola.Nieraz mam problem z zabraniem jej stamtąd;)

Wybaczcie,ze nie jestem na bieżąco,ale dopiero "ogarniam"to forum;)
Szkoda ze jak byłam w ciąży to nie widziałam tego forum;)Naprawde fajnie jak tyle osób przeżywa podobne stany itd

A tak w ogóle-dziekuje za ciepłe przyjęcie...na pewno sie tu bede udzielac;)

Agadaria hihi no to szykuje się nam mały naukowiec z tej twoje Darusi :-). Zdrówka życzę dla małej :tak:. Powodzenia w czytaniu o nas. Dużo aż tego nie ma :sorry2:, bo albo piszemy albo znikamy hihi

A dziekuje dziekuje,juz jest lepiej,mysle ze jutro pójdziemy do przedszkola;)Moja gaduła już mnie zamęcza,ale i tak jest kochana;)
Dzis będziemy malowac nasze wyschnięte figrki z masy solnej,które zrobiłysmy 3 tygodnie temu,a dopiero teraz nam wyschły;)

Nie wiem czy dobrze uda mi sie zamiescic zdjecie,bo robie to pierwszy raz,ale zobaczymy;)

http://img291.imageshack.us/img291/6137/dsc00007sf3.jpg

Dziewczyny,a co planujecie kupic swoim maluchom na mikolajki?
Ja myslalam o takim bałwanku w szklanej kuli,gdzie "pada"snieg
Ostatnio jak bylismy z małą w Tesco to oglądała to jak zaczarowana.Albo bede mniej oryginalna i kupie jej kolejnego potwora-dinozaura.Jak zwykle bedzie zachwycona;)

Ostatnia edycja:
Wow, figurki rewelacja :szok::tak:. Macie dryg do nich :-). Co do Mikołajek nie wiem jeszcze :sorry2:. Nie mam jakoś pomysłu. Jak wymyślę to dam znać :tak:

Hej, hej, a gdzie reszta mamuś :confused:?

reklama
A dziekuje dziekuje,juz w tamtym roku keiłysmy,ale czesc pobiłam(niezdara):sorry: .Podaje Wam link,skad sciągałam wzory:

Personalized Ornaments by Dough-si-Dough

a przepis na mase solną jest prosty:1 czesc maki i 1 czesc soli takiej drobnoziarnistej(ja brałam po 30 dag).Dodac tyle ciepłej wody,zeby ciasto miało konsystencję plasteliny.I do roboty;)
Spotkałam sie jeszcze z dodawaniem do ciasta m ąki ziemniaczanej,gazet,kleju do płytek(hihihi),ale przyznam że nie próbowałam kombinacji;)

Jedyną wadą jest to,ze figurki bardzo długo schną,moje schły ponad dwa tygodnie w temp.pokojowej.Mozna suszyc w piekarniku,ale ja sie bałam,ze mi popękają

Ale pomysł do spędzenia z dzieckiem w domu-rewelka,polecam Wam;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry