reklama

Dzieci z czerwca 2004

Witam !!!!
U nas spadł snieg w nocy!!!!!Juz wprawdzie wczoraj jak wracałysmy z Daria z przedszkola to padal,ale zaraz znikł,a dzis wychodze z pieskiem-a tu prosze-0,5cm sniegu.Niby nic,a cieszyłam sie jak dziecko;)

Dzis jak mąż wróci z pracy to będziemy kleic pierogi na Swieta....Zrobiłam wczoraj farsz,dzis napekluje kurczaka na obiad,potem upieka ,a wieczoram czy po południu zaganiam moich domowników do roboty.A co-póki chcą pomagac to trzeba to wykorzysztywac;)

reklama
Hihi Agadaria no to masz plany na dzisiaj i dla siebie i dla domowników :-D. Muszę kiedyś zrobić tą masę solną z małym. Może jak będzie przerwa świąteczna w szkole :tak:. No i nie omieszkajcie ulepić bałwana :-)

Witam poweekendowo;)
Co tam ciekawego?
U mnie po przeziebieniu i zapaleniu uszka Darii przyszedl czas na wymioty i biegunke:(
Z soboty na niedzile w ogole prawie nie spalam...ALe juz jest lepiej,dzis juz jemy normalnie,a jutro pewnie pojdziemy do pzredszkola,bo moja gaduła zamęczy dzis mnie swoja gadanina....Jeszcze nigdy-naprawde-nie spotkałam dziecka/osoby która tyle gada co moja córeczka....Nie bez powodu moj mąż przezywa ją "bateryjką"

pozdrawiam wszystkich!!!!

oo ozywiło sie!!!wchodziłam tu czesto to było cicho a jak przestałam wchodzić to zaraz się porobiło hehehe
witaj Agadaria:tak:
ja się na szybciutko pochwale ze Oli od tygodnia mówi pieknie Rr a dzien po tym jak zaczeło jej to wychodzić przyszła do domu z radosną nowiną.... Kolega Nikuś wyznał mojej córce miłość.....!!!!a ona mu odpowiedziała tym samym i od tego czasu codziennie sobie mówia KOCHAM CIĘ a jak raz Nikodem zapomniał to Oliwia sie oczywiście upomniała o nalezne:tak::-p:-)
poza tym jest wszytsko ok. nie chorują mi dzieci i są radosne jak aniołki.Marcel ma co jakiś czas nawroty alergii na policzkach ale 15 grudnia mamy umówiona wizyte u alergologa wiec mam nadzieję ze uda się wreszcie ustalic alergen.W zeszła niedziele odstawiłam go od piersi całkowicie.Mimo ze karmiłam go tylko w nocy to jednak musiałam bardzo uważać na to co jem (jedyny plus to schudłam porządnie wreszcie hehehe).odstawienie przeszedł w miare spokojnie nie licząc mizdrzenia sie w dzien do moich piersi i lekkiego marudzenia w nocy.Pierwsza noc była okropna ale teraz już jest super.budzi sie raz na jedzonko i raz na przytulanko i łądnie spi reszte nocy:tak:
Oliwia wciąz powtarza ze nas wszytskich kocha ale najczesciej rysuje mnie.Moja mama pedagog dziecięcy analizując te rysunki (nawet te gdzie jest cała rodzina) stwierdza ze w zyciu córki zajmuję bardzo wazną pozycję i nikt nie jest ode mnie wazniejszy.:sorry:
Marcel tez zapatrzony w siostre jak w obrazek i nawet jak płącze a ona coś do neigo powie juz jest usmiech na dziubie.Raczkuje skubaniec po całym domu i wstaje o co tylko moze.Ulubiony pokój to oczywiscie pokój Oliwii a ulubiona zabawka to jej domek dla lalek:eek:Uwielbia byc prowadzany za rączki i jego krok wydaje sie juz bardzo pewny... ustoi sam 5 sek jak złapie równowage i w ogóle jest pocieszny.tylko nadal nie ma zeba:nerd:
pozdrówki dla chorowitków i buziaki dla ich mam:laugh2:

Niekat no proszę. Córka ma pierwszego chłopaka :szok::-D. A Marcelek radzi sobie świetnie. Gratuluję zrzucenia wagi. Nie ma to jak miłe spojrzenie na własne odbicie w lustrze :-p:tak:
Mój Dawid jeszcze się nie zako****e hihi. Ciekawe kiedy zacznie mu sie ten okres ;-). Za to jest ostatnio nieznośny, mówienie do niego to jak do muru :crazy:, ale w szkole idzie mu bardzo dobrze. Jest szczęśliwy jak do niej chodzi (gorzej ze wstawaniem :-D)

a tu fotki najaktualniejsze:tak:
img1407ga8.jpg

jeden z nawrotów wysypki:-(
img1411kv7.jpg

może coś jeszcze da się wylizać:-p
img1416mx2.jpg

się kochają:sorry2:
img1420oe6.jpg

Oli :sorry2:
img1433fs1.jpg

ulubione zabawki chłopca:nerd:
img1462wa8.jpg

mała modelka:laugh2:
img1437dt4.jpg

przegląd uzębienia... bez zmian:sorry2:
img1421de4.jpg

nie chcę spać!
img1427rr2.jpg

na spacerku:happy:
img1465vt0.jpg

w pokoju Oliwii... sorry za bałagan:baffled:
img1479ye7.jpg

zjedzone!
img1482ht4.jpg

najwygodniej tak spać:tak:
img1484bx5.jpg

czerwony pokojowy rajdowiec:laugh2:
img1495ob4.jpg

próbowałam mu zrobic irokeza ale się zwinał w loczek:sorry2:
img1502yh3.jpg

i na koniec mamusia tych wszytskich dzieci (sorry za drugi plan;))

reklama
Niekat naprawdę miło popatrzeć na wasze zdjęcia. Są takie rodzinne, wesołe. A ty wyglądasz super. Jak panienka a nie mama dwóch dzieciaczków :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry