Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas mleko jest beee..jak widzi ze mam butelke z mlekiem to odchyla glowe i nie chce..pije tylko w nocy na spiocha
ok 3 i 6 w nocy mleko 90ml wiecej nawet nie ma mowy zeby wypil;/
9, 10 kaszka na mleku 150 lyzeczka
12, 13 obiadek, zalezy albo sloiczek 190 caly albo ugotowany przeze mnie,
16, 17 deserek owocowy albo jogurcik Nestle, czasami to i to, jakies jabluszko albo banan
20, kaszka na gesto lyzeczka,
pije herbatki, soczki rozcienczane, wode,
...kurcze,nie wiedzialam,ze mozna podac wiecej mleczka (na opakowaniu pisze,ze 3x210(7 miarek)...mojej czasami to nie wystarcza...a je wszystko co podam-tylko zobaczy łyzeczke to dzup otwiera...a mleczko zawsze do konca wypija;-)Małgoś u nas swego czasu mleko było niedobre, a teraz cos sie odmieniło i wcina na noc około 21 około 240
Małgoś u nas swego czasu mleko było niedobre, a teraz cos sie odmieniło i wcina na noc około 21 około 240, około 5.30.-210 i około 10 tak 180. Ale za to kaszek nie chce wcale, kleikow roznego rodzaju tez nie. Za piciem typu soczki czy herbatki tez nie przepada.
...i tak mi przyszło na mysl, ze bedziesz miała dobrze z oduczeniem picia z butli, bo ponoc juz mozna to robic jak maluchy maja 8-9 m-cy.
...kurcze,nie wiedzialam,ze mozna podac wiecej mleczka (na opakowaniu pisze,ze 3x210(7 miarek)...mojej czasami to nie wystarcza...a je wszystko co podam-tylko zobaczy łyzeczke to dzup otwiera...a mleczko zawsze do konca wypija;-)
monkami: a jak wsypujesz 7 miarek na 210 to po zamieszaniu patrzysz na miarkę? z 210 robi sie automatycznie 240 ml po dosypaniu mleka