Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nic złego się nie działo, wymemlała go niemiłosiernie, ale faktycznie jak większy kawałek to wypluwała. A upaskudziła się jak nieboskie stworzenie, od razu trzeba było ją przebrać i krzesełko do mycia
, ale miała zajęcie na ok 20 minut.
) i sie dusi, a ja od razu panika. Dzisiaj dałam mu cwirtke jabłuszka do raczki, najpierw sobie masował dziasełka, a za chwilke patrze, a kawałka nie ma, i od razu szukanie w buzce, na szczescie znalazłam. Przed wieczorem siostra jadła banana, tak raczki wyciagał, to mu poł odłamała i podała, od razu do buzki włozył i dziamał dzisełkami. Ale zaraz mu zabraąłm, bo oczywiscie sie bałam. Wiec chyba ta metoda BLW u nas na razie nie przejdzie, za bardzo panikara jestem. ja gotuję łososia bo to jest ponoć najlepsza rybka dla dzieciaczków-delikatna. Z warzywami podaje...a co powiecie mamuski na rybke????...tylko jaka podac i jak ja przyzadzic???-moze gotowana z warzywkami???
ja gotuję łososia bo to jest ponoć najlepsza rybka dla dzieciaczków-delikatna. Z warzywami podajeTzn. do tej pory dawałam papki. Ale one już idą do lamusa
Na pewno odradzają pangę i jeszcze jakąś rybę bardzo popularną (niestety nie pamiętam jaką) bo sa faszerowane chemikaliami aby rosły jak największe.
pochłania w sekundzie;-)...ale dlaczego marudzi pod nosek jak jej podawałam swoje jedzonko???
...przeciez tak sie starałam
...tylko ona coraz wiecej podjada a jak Tak dalej pojdzie to z mężęm zbańczymy bo jak na razie to na dzień idą 3 słoiczki + soczek wiec w miesiącu troszke wyjdzie...ale co tam najwazniejsze,ze ma apetyt i wcina
)...a wazy okolo 9.5-9.8...wczoraj wazyliśmy ja w hurtowni budowlanej na wadze no takiej wiecie...z odwaznikami buhahhaa