ma-mi
Fanka BB :)
Lady Nataly- doradzaj, doradzaj - na to liczę jak poruszam jakiś temat, właśnie opinie doświadczonych mam są najlepsze
Na necie znalazłam sobie też stronę, gdzie można poczytać opinie o produktach do dzieci - Dzieciowo mi! Mąż poparł mój pomysł, żeby właśnie poczekac z karuzelą i matą - może ktoś z rodziny będzie miał ochotę sprawić naszemu synusiowi prezent
A łóżeczko już mamy - kupiłam na allegro takie proste, zależało mi tylko żeby było z szufladą i nawet znalazłam z drewna bukowego bo te z sosnowego są podobno nietrwałe 
Byliśmy dzisiaj u znajomych i koleżanki znowu na mnie "naskoczyły", że muszą mi wybić z głowy poród w Dzierżoniowie. Uzasadnienie jest takie:
1. Podobno zbyt często zdarzają się przypadki, że dziecko rodzi się zdrowe a od razu w szpitalu serwują mu jakąś chorobę i wychodzi chore.
2. Jak poród będzie całkowicie bezproblemowy to urodzisz nawet w domu, ale jakby miało się coś dziać to lepiej być w miejscu gdzie Ci pomogą, bo są do tego przygotowani i mają sprzęt.
I bądź tu nietutejszy i podejmij taką decyzję....
Oszaleć można.
Pozdrawiam !
Byliśmy dzisiaj u znajomych i koleżanki znowu na mnie "naskoczyły", że muszą mi wybić z głowy poród w Dzierżoniowie. Uzasadnienie jest takie:
1. Podobno zbyt często zdarzają się przypadki, że dziecko rodzi się zdrowe a od razu w szpitalu serwują mu jakąś chorobę i wychodzi chore.
2. Jak poród będzie całkowicie bezproblemowy to urodzisz nawet w domu, ale jakby miało się coś dziać to lepiej być w miejscu gdzie Ci pomogą, bo są do tego przygotowani i mają sprzęt.
I bądź tu nietutejszy i podejmij taką decyzję....
Pozdrawiam !