Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bardzo nastawiłam się na synka, ale okazuje się, ze chyba bedziemy mieli córeczkę (tak na 80%). Nie było mi smutno, tylko teraz musimy wybrać imię dla dziewczynki. Będę miała o czym myslec do końca ciąży
Dziewczyny czy kształt brzucha moze zdradzić jaka bedzie płeć dziecka ?
Pierwsza ciąza miałam okrąglutki brzuchol a teraz taki bardziej szpiczasty a słyszałam ze taki kształat to na chłopaka?
Oliwka, tak niby mówią, ale nie zawsze się sprawdza. Podglądałam w mamuśkach z poprzednich miesięcy i różnie z tym bywało. Tak samo mi wszyscy prorokują chłopaka, bo mi urody nie odebrało, a tu klops, bo raczej dziewczynka
Oliwko wiesz a może z tym brzuchem to i prawda... Ja w pierwszej ciąży miałam taki bardziej okrągły i "rozlany" na boki... a teraz taki wystający doprzodu i nawet jeszcze mam trochę talii wiec sie nie "rozlał"... ;-) No i pierwsza dziewczynka a teraz podobno chłopiec... Zresztą ta ciąża jest inna...
Ja mam mieć synka i brzuszek mam taki okrąglutki jak piłka. W sumie ani mnie nie rozlało na boki, ani nie popuchłam (jak narazie), tylko ten brzuszek tak mi wystaje do przodu :-)
A JA BEDE MIALA CORCIE !!!!!! JA BARDZO CHCIALAM MIEC CORECZKE ! CHOCIAZ MOJ MAZ OSTATNIO KUPIL MALGOSI MYSLAC ZE JEST ONA MIKOLAJKIEM SPIOSZKI TAKI JAKBY STROJ PILKARSKI!! ALE BARDZO SIE UCIESZYL KIEDY DOWIEDZIAL SIE O CORECZCE! JESTESMY JEGO 2 KOBIETKAMI NAWET WCZORAJ USTAPILNAM I NIE OBEJRZAL MECZU POZWOLIL NAM NA FILM I TO BEZ WYWODOW NA TEMAT ZE NIGDY NIC NIE MOZE OBEJRZEC! POPROSTU MY JESTESMY 2 A ON NASZ 1 KOCHANY RODZYNEK ZOSTAL PRZEGLOSOWANY
Dziewczynki podejrzałam u Kwietniówek wątek z datą porodu i płcią dzieciątek i postanowiłam zrobić listę którą uzupełnimy jak zaczniemy rodzić :-);-) P.S. sprawdźcie czy kogoś nie pomięłam ;-);-);-)
Madziarka termin porodu 13.07.2007 r. Dnia 2.06.2007r. o godzinie ….. urodziła Sebastiana waga 2650 g długość 49,5 cm.