Agnes4312
Moderator
Nawet po metforminie? Ja pierwszy tydzień na metforminie to... Nie napisze bo wasz obrzydzę xDtak i nic się nie zmieniłodalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet po metforminie? Ja pierwszy tydzień na metforminie to... Nie napisze bo wasz obrzydzę xDtak i nic się nie zmieniłodalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
![]()
Ooo, to prawda!Jedni ze stresu dostają biegunki, inni zaparcia. Także mogło być gorzej. Wyobraź sobie pierwsze dni w nowej pracy mając sraczkę.
nie mam ogórków kiszonychMaślanka + ogórki kiszone
Wino, ale wiem, że niestety nie możesz![]()
no biorę dopiero 3 dni, ale no od jakiegoś dłuższego czasu jest słabo u mnie z tym tematem. Gdzieś od zezłego tygodniaNawet po metforminie? Ja pierwszy tydzień na metforminie to... Nie napisze bo wasz obrzydzę xD
Niech ciężarna szuka drugiej do ciążySzukam pary do ciąży na ten miesiąc!![]()
nooo właśnie! Z resztą cieszę się strasznie z perpsektywy czasu, że nie kazali mi w piątek iść do pracy 1 dzień, bo czułam się jak wyżęte prześcierdało...Jedni ze stresu dostają biegunki, inni zaparcia. Także mogło być gorzej. Wyobraź sobie pierwsze dni w nowej pracy mając sraczkę.
No to jeszcze jedna będzie w ciąży by każda miała parę w lipcu, mówię Wam
Ja już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.no biorę dopiero 3 dni, ale no od jakiegoś dłuższego czasu jest słabo u mnie z tym tematem. Gdzieś od zezłego tygodnia
Oj chciałbym, żeby u mnie tak działałoJa już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.
W ogóle pochwalę się, że od początku brania metforminy schudłam już 8 kg![]()