reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Zmierzch w klasie maturalnej to był mój hit, nie powiem niedawno po paru lampkach wina odpalilam ponownie 😂 aczkolwiek Hp to mój ulubiony film i książki również i kocham miłością nieskończoną 😂😂😂

Ja ogólnie lubię fantasy. Mój tata też. Mama zawsze się zastanawia, jak wy możecie to oglądać 😂😂😂😂

Wszystkie iron Man, hulk, avengers itd obejrzałam 😂😂
Kiedy byłam dzieckiem bardzo nie lubiłam fantastyki... Potem musiałam czytać zawodowo ;-) - i w sumie teraz czasem lubię taką odskocznię od rzeczywistości :-)

reklama
To wtedy ogólnie będzie mniej pisania i mniej nadrabiania 😉Ja to wogóle przestałam czytać inne swoje wątki, bo ciąża po poronieniu zrobił się mocno ciążowy, a poza tym właśnie bym nie wyrabiała z nadrabianiem czytania 😃
Mnie aktualnie bardzo interesuje teraz temat IVF, wcześniej IUI. No ale na wątkach o IUI są już teraz dziewczyny w ciąży głównie po IVF jednak, a na in vitrowych też już dawno mamy... Jest jeszcze nowy o badaniach do in vitro, ale zanim ja na wizytę pójdę, to one już dawno są po punkcjach i transferach ;-)
No a tutaj tematy są zawsze aktualne :-D

Ja kocham tańce, nawet udało się przejść do średniozaawansowanej grupy, ale mój nie ma czasu chodzić. Wiecie co jeszcze kochałam? Aktorstwo. Dalej jak mam czasami mowę końcową to czuję się jak w gimnazjum czy liceum na scenie. Moja najlepsza rola to rola Marii Magdaleny (we współczesnej aranżacji). Długo później jeszcze na korytarzu słyszałam: „To Magdalena. To ta ladacznica!” - czyli cytat z naszej Pasji.
A tak to jak niektóre (większość) z was widziało, piszę sobie wiersze albo opowiadania do szuflady ;)
Jakbym czytała o sobie z przeszłości ;) Jak dziecko sporo pisałam, i nawet nie tylko do szuflady, ale później urosłam i wyobraźnia mi poszła w kierunku analizowania a nie tworzenia ;-)
W aktorstwo bawiłyśmy się z koleżankami przez całe liceum. Niektóre nawet poważnie do tego podchodziły i zdawały do szkoły teatralnej. Udało się tylko jednej, jest teraz reżyserem i aktorką, widzę ją czasem w lokalnych produkcjach, serialach, reklamach... i przyjeżdża do mnie do szkoły organizować warsztaty teatralne dla dzieciaków.

Jakbym czytała o sobie z przeszłości ;) Jak dziecko sporo pisałam, i nawet nie tylko do szuflady, ale później urosłam i wyobraźnia mi poszła w kierunku analizowania a nie tworzenia ;-)
W aktorstwo bawiłyśmy się z koleżankami przez całe liceum. Niektóre nawet poważnie do tego podchodziły i zdawały do szkoły teatralnej. Udało się tylko jednej, jest teraz reżyserem i aktorką, widzę ją czasem w lokalnych produkcjach, serialach, reklamach... i przyjeżdża do mnie do szkoły organizować warsztaty teatralne dla dzieciaków.
Moje największe literackie osiągniecie to to ze wygrałam bratu Mroczne Wieki za legendę o Opolu :D

Mnie aktualnie bardzo interesuje teraz temat IVF, wcześniej IUI. No ale na wątkach o IUI są już teraz dziewczyny w ciąży głównie po IVF jednak, a na in vitrowych też już dawno mamy... Jest jeszcze nowy o badaniach do in vitro, ale zanim ja na wizytę pójdę, to one już dawno są po punkcjach i transferach ;-)
No a tutaj tematy są zawsze aktualne :-D
Też mam wrażenie błąkając się po tych wątkach, że większość już w ciąży i tak trochę daleko mi do nich ;P

reklama
ej już nie mogę znaleźć tego posta, ale pisałyście o fantastyce i Marvelu i dla mnie to jest katorga. Tylko HP xD jak Starzec chce obejrzeć coś Marvela to jak mnie nie ma w domu xD
my w ogóle ze starym to mamy skrajnie różne gusta jeśli chodzi o filmy i muze. Ze znajdujemy rzeczy które obydwoje chcemy oglądać to jest aż dziwne :D
Ja też lubię jak już leci w TV, mój men za to wogóle nie czuje takich klimatów. Raz oglądałam Iron mena, dołączył do mnie i nawet mu się spodobało :)
Dla mnie ta cała drama była dziwna i byłam zaskoczona. O ile serio rozumiem, że faktycznie może trzeba to rozdzielić - pierdzielenie o głupotach, a typowo staraniowe rozmowy - o tyle to w jaki sposób odbyła się cała afera jest dla mnie niezrozumiały.
z resztą jak widać wiele dziewczyn potrzebuje popierniczenia i takiej "terapii grupowej". Ja bardzo lubie właśnie pisać tu o głupotach, nie wiem, sama świadomość, że jesteście w podobnej sytuacji sprawia, że jakoś mi blisko sercem do Was.
DLA mnie tak samo, czytałam sobie spokojnie wątek a tu nagle z du burza. Myślałam że się rozejdzie po kościach, ale nie i było to przykre.
Miłego dnia dziewczyny 😘 my sie ogarniamy, szybki sex i ruszamy na weekend do rodziny. A wy jakie macie plany? 🙂
Mój men pojechał już na budowę tworzyć dla nas domek, a ja mam wyjątkowo leniwy poranek w sobotę, bo zwykle takich nie miewam, więc korzystam 😊 Ogarnę trochę chałupkę, pojadę umyć część okien na budowie, spacerek z mamą żeby ruszyć trochę tyłek, zrobić te 10tys kroków, bo nie mam praktycznie ruchu, no i pocieszyć się trochę wiosną bo dużo pracuję i mało mam okazji. Zapowiada się fantastyczny dzień! 🤩😁 Póki co lenię się jeszcze z łóżku, ah 💗

Do góry