reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️

Ja max półtora godziny i mnie trafia 😅

reklama
bądź co bądź w mojej opini nawet jeśli to krwawienie wygląda jak okres to okresem nie jest - okres jest kiedy niezapłodniona komórka jajowa jest usuwana z organizmu, a w Twoim przypadku nie miało to miejsca. Więc owszem, zdarzają się plamienia i krwawienia w ciąży z róznych przyczyn ale w dlaszym ciągu nie są one miesiączką.
Plus definicja - to nie do
Końca to co piszesz. Kobiety w cyklach bezowulacyjnych także miesiączkują. Okres to po prostu złuszczanie endometrium.

No i sprowokowałaś!
Ja najbardziej cieszyłam się nie tyle z sali, co z parku na terenie sali, gdzie mieliśmy ślub plenerowy. Pięknie tam było! A później zrobiliśmy tam nad stawem na spontanie kilka ujęć sesji plenerowej, jak już zachodziło słońce. Musieliśmy zmieniać salę na 3 miesiące przed weselem i na dobre nam to wyszło. Ładniej i taniej :D
ale piękne włosy <3

Ja tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady ☹️

A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus 🤣🤣
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!😳 ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu 🤦🏻‍♀️
Tja, ja siedzi 3-4h i wychodze o 400zl biedniejsza...
Zachciało mi się blondu

Tja, ja siedzi 3-4h i wychodze o 400zl biedniejsza...
Zachciało mi się blondu

Ja tez na blond się robię, bo naturalnie to mam taki ni to blond ni brąz, ale tak mnie mierzi siedzenie u fryzjera, ze od jakiegoś czasu nosze się z wizją skończenia z farbowaniem, ale jestem przerażona jak będę wyglądać z odrostami 😂

Ja tez na blond się robię, bo naturalnie to mam taki ni to blond ni brąz, ale tak mnie mierzi siedzenie u fryzjera, ze od jakiegoś czasu nosze się z wizją skończenia z farbowaniem, ale jestem przerażona jak będę wyglądać z odrostami 😂
to ja właśnie mam taki mysi blond naturlanie i farbowalam na blond pół zycia, a teraz doszłam do wniosku, że mam ładny swój i nie farbuję. Mam odrost, ale uważam, ze spoko to wygląda

Ja też miałam ślub w ogrodzie! 😁 I to 1 października 😝 Przy ślubie cywilnym jest to super opcja, bo można mieć super ceremonię 😁 Miałam też swoją świtę, bo córka i chrześnicą sypały kwiatki, syn przynosił obrączki a siostrzeniec niósł tabliczkę z napisem „Wujku idzie miłość Twojego życia”, a mama prowadziła mnie do „ołtarza” 😍 I dzieci wcale nie muszą być malutkie do takich ról 😂

ale piękne włosy <3
Dzięki!
Ja też miałam ślub w ogrodzie! 😁 I to 1 października 😝 Przy ślubie cywilnym jest to super opcja, bo można mieć super ceremonię 😁 Miałam też swoją świtę, bo córka i chrześnicą sypały kwiatki, syn przynosił obrączki a siostrzeniec niósł tabliczkę z napisem „Wujku idzie miłość Twojego życia”, a mama prowadziła mnie do „ołtarza” 😍 I dzieci wcale nie muszą być malutkie do takich ról 😂
Dokładnie, można to sobie pięknie zorganizować. Sam urząd pozostawiałby dla mnie pewien niedosyt

to ja właśnie mam taki mysi blond naturlanie i farbowalam na blond pół zycia, a teraz doszłam do wniosku, że mam ładny swój i nie farbuję. Mam odrost, ale uważam, ze spoko to wygląda
Mi robi taki a la balejaz (nie wiem ja to poprawnie napisać 😅) wiec nawet jak mi się robi odrost to spoko to wygląda- chodzę raz na pol roku.
Opowiem wam historie mojego życia... jak przeszlam na blond to musialm zrobic mega rozjaśnianie. Chwile pozniej poznałam mojego obecnego męża- i po 2 tygodniach pojechałam na tripa do Tajlandi ze znajomymi. Po 4 tygodniach jak wróciłam moje włosy byly koszmarne - slonce zrobilo sieczkę. A bylam z nim umowiona na randkę. Fryzjer nie mial terminu. Wiec co zrobilam? Poszlam do rosmana kupilam farby blond które dobrze wyglądały na pudełku i zawołałam przyjaciółkę na farbowanie.
Powiem tak - nie róbcie tego.... skonczylam z włosami żółtymi jak kurczak i wypalonymi... przez 2 lata z tego wychodziłam, włosy mi garściami wypadały. W sumie teraz od niedawna zaczęły dopiero wyglądać jak wcześniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi robi taki a la balejaz (nie wiem ja to poprawnie napisać 😅) wiec nawet jak mi się robi odrost to spoko to wygląda- chodzę raz na pol roku.
Opowiem wam historie mojego życia... jak przeszlam na blond to musialm zrobic mega rozjaśnianie. Chwile pozniej poznałam mojego obecnego męża- i po 2 tygodniach pojechałam na trupa do Tajlandi ze znajomymi. Po 4 tygodniach jak wróciłam moje włosy byly koszmarne - slonce zrobilo sieczkę. A bylam z nim umowiona na randkę. Fryzjer nie mial terminu. Wiec co zrobilam? Poszlam do rosmana kupilam farby blond które dobrze wyglądały na pudełku i zawołałam przyjaciółkę na farbowanie.
Powiem tak - nie róbcie tego.... skonczylam z włosami żółtymi jak kurczak i wypalonymi... przez 2 lata z tego wychodziłam, włosy mi garściami wypadały. W sumie teraz od niedawna zaczęły dopiero wyglądać jak wcześniej.
ja sie kiedyś pofarbowałam na kasztan, a wyszedł prawie czarny. Toteż licealna ja zmywała to Vanishem. Mimo, że moim włosom nic się nie stalo, nie polecam.
PS. nie zmyło się

Do góry