pluto_nova
Moderator
ja mam kubeczek stary taki mały z logiem tchiboJa mam taki mały kubek jak np. Do espresso xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam kubeczek stary taki mały z logiem tchiboJa mam taki mały kubek jak np. Do espresso xD
Ja to samo. Czekam na okres, jak się skończy myślę o płodnych. Ale postanowiłam w tym miesiącu się bardziej wyluzować pracuje nad sobą i rozmawiam ze sobą mam nadzieję, że się przywołam chociaż odrobine do porządku, bo w tym miesiącu świruje za bardzo.Cześć dziewczyny,
mnie dziś robota dopadła i tylko jednym okiem zerkam ale mało z krzesła nie spadłam na widok tych testów @LadyCaro..
U mnie dziś 11dc więc działamy, ale też już bym chciała testować
Czasem czuję się jak w Dniu świra, najpierw czekam na dni płodne, jak są płodne i seks to już bym chciała testować, najlepiej od razujak testy białe to czekam na okres, jak okres to chcę już płodne
Też ostatnio schowałam testy z shoopeee pee peee przed starym jak zaczęłam testować to obczaił ale jakoś nie skomentował![]()
Ja tak zrobiłam wczoraj, wyciągnęłam śmieci wrzuciłam pudełka porwane po testach i włożyłam śmieci z powrotem tak żeby zakryłyMADE MY DAY
ja też jak zamawiam testy to z paczkomatu odbieram tak, żeby stary nie widział xD
powinni opatentować taki co od razu analizę moczu robiJa mam taki plastikowy, mały jak kieliszek, pojemniczek, nawet miarka tam jest. Chyba do 50 ml. Nie wiem od czego, ale nawet ilość sików mogę sobie zmierzyć, także pasuje idealnie![]()
Nie… szczerze to nawet nie wiem czy mogę i co mogę braćI ja!
A bierzesz jakieś leki osłonowe na żołądek?
Acidolac nawet, jest spoko leków osłonowych bez receptyNie… szczerze to nawet nie wiem czy mogę i co mogę brać
Takie zwykle oslonowe prebiotyki mysle ze mozna brać na spokojnieNie… szczerze to nawet nie wiem czy mogę i co mogę brać
A nie macie osobnego śmietnika w domu na plastik? Ja wrzucam test do pustej butelki albo jakiejś puszki w tym naszym worku na plastikiTo samo ja, trzymam karton w szafie, żeby stary nie widział, że ochujałam
Ale mam plan wywalać po jednym do kosza i przykryć starymi śmieciami xD