Hej!
Nadrabiając wczorajsze wpisy to ja straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat. Z tym facetem byłam w sumie 6 lat, ale z perspektywy czasu uważam że to było za wcześnie i że ten seks ogólnie był kiepski
Co do anala to ze starym nie było. Jakoś nie ma chęci na te klimaty.
Ale kiedyś byłam z facetem, który lubił i mnie namawiał. I powiem wam, że wiedział co robi

Tylko to tez nie było tak, że chciał spróbować i od razu jazda. Bo on przez jakiś czas "pracował" nad tym.. W sensie, że masaże, palce, wkładanie tylko kawałka trzona

(miał naprawdę dużego)... I jak już doszło do akcji to było mega. Tzn. oczywiście był jakiś żel nawilżający i seks w gumce, ale żadnego bólu i dużo przyjemności. Ale myślę, że dużo w tym jego zasługi bo wiedział jak to zrobić. Za to minetke robił fatalnie

Tylko on ogólnie raczej wolał brać niż dawać
Ze starym mamy ekstra seks. Świetnie robi minetkę i też przy tym palce często idą w ruch

Ogień

. Czasem mnie wkurza bo ja bardzo szybko dochodzę przy minetce i jak widzi, że to już to przerywa na chwilę żeby mnie przeciągnąć. Zdarza się też, że same paluchy idą w ruch. On też uwielbia oral i lubi mnie wtedy za głowę łapać i też tak dopchnąć do zakrztuszenia bo go to strasznie kręci. Mówi, że jak mu robię loda to wygląda jakby miał nade mną władzę i dominował, a w rzeczywistości mogę wtedy z nim zrobić co chce. Ogólnie bardzo się dobraliśmy pod względem temperamentów, potrzeb i tego co lubimy w seksie a czego nie. No i on świetnie całuje, ale tak że się od razu mokra robię.. A jak wyjeżdżamy w dzicz do naszego domku w lesie to zdarzają nam się takie całodniowe maratony seksu i pieszczot. Ostatnio też mieliśmy szybki numerek na pomoście nad jeziorem. A czasem jest też zabawnie, jak mu np w trakcie seksu zaczyna dzwonić alarm bo cukier za wysoki lub za niski i przymusowa przerwa . Co do połykania to różnie bywa. Zazwyczaj tak, ale czasem nie mam ochoty i nie.
I jeszcze taki smaczek z mojego skończonego małżeństwa: rekord 4 lata bez seksu

I on nie widział w tym problemu.
Ale się rozpisałam

Chyba mój najdłuższy post na forum