reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Mojemu tez kiedyś obiecałam i pamiętał jakby nie wiem miała odbyć się jakaś ważna ceremonia🤣🤣🤣 duzo nawilżenia to raz. A po pierwsze tym bardziej jak nie robiliście nigdy tego trochę pobawic się ta dziurkę tzn on nie Ty 🤣🤣 i najlepiej oproznic się ale kto na zawołanie tak umie?🤣🤣🤣 i dużo ale to duzo delikatności bo na starcie możesz zrazić sie z bólu.( zbyt gwałtowne wepchniecie członka może przysprawic duzo bólu.) I najlepiej żeby te zabawę ta dziurka poprzedzić kilkoma dniami i dopiero pakować grubszy kaliber 😝

U mnie też piesek wlecial😁😁🤣

Co do robienia loda... Bo mi uciekł cytowany tekst. Lubię I lubię widzieć przyjemność przyjemność sprawiam staremu. Stary prawie że odlatuje by mógł to by mi się spuszczał do buzi co nie bardzo lubię bo mam odruchy wymiotne🤣
A właśnie, a propo połykania. Robicie to? XD

reklama
BTW. Dziś ide na kolejny monitoring. W poniedziałek 9dc pęcherzyk 15mm dzis 12 dc może być po owulacji? Dodam iż nie odczuwam nigdy owulacji...
Ja mialam takie pecherzyki w srode po poludniu i w sobote raczej byla owu. U gina bylam w pon i juz byly pekniete. Ale wg testow owu ktore do tej pory sie sprawdzaly byla właśnie w sobote

Hej!
Nadrabiając wczorajsze wpisy to ja straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat. Z tym facetem byłam w sumie 6 lat, ale z perspektywy czasu uważam że to było za wcześnie i że ten seks ogólnie był kiepski 🤷‍♀️

Co do anala to ze starym nie było. Jakoś nie ma chęci na te klimaty.

Ale kiedyś byłam z facetem, który lubił i mnie namawiał. I powiem wam, że wiedział co robi 🙈 Tylko to tez nie było tak, że chciał spróbować i od razu jazda. Bo on przez jakiś czas "pracował" nad tym.. W sensie, że masaże, palce, wkładanie tylko kawałka trzona :p (miał naprawdę dużego)... I jak już doszło do akcji to było mega. Tzn. oczywiście był jakiś żel nawilżający i seks w gumce, ale żadnego bólu i dużo przyjemności. Ale myślę, że dużo w tym jego zasługi bo wiedział jak to zrobić. Za to minetke robił fatalnie 🙈 Tylko on ogólnie raczej wolał brać niż dawać

Ze starym mamy ekstra seks. Świetnie robi minetkę i też przy tym palce często idą w ruch :p Ogień 🔥. Czasem mnie wkurza bo ja bardzo szybko dochodzę przy minetce i jak widzi, że to już to przerywa na chwilę żeby mnie przeciągnąć. Zdarza się też, że same paluchy idą w ruch. On też uwielbia oral i lubi mnie wtedy za głowę łapać i też tak dopchnąć do zakrztuszenia bo go to strasznie kręci. Mówi, że jak mu robię loda to wygląda jakby miał nade mną władzę i dominował, a w rzeczywistości mogę wtedy z nim zrobić co chce. Ogólnie bardzo się dobraliśmy pod względem temperamentów, potrzeb i tego co lubimy w seksie a czego nie. No i on świetnie całuje, ale tak że się od razu mokra robię.. A jak wyjeżdżamy w dzicz do naszego domku w lesie to zdarzają nam się takie całodniowe maratony seksu i pieszczot. Ostatnio też mieliśmy szybki numerek na pomoście nad jeziorem. A czasem jest też zabawnie, jak mu np w trakcie seksu zaczyna dzwonić alarm bo cukier za wysoki lub za niski i przymusowa przerwa . Co do połykania to różnie bywa. Zazwyczaj tak, ale czasem nie mam ochoty i nie.

I jeszcze taki smaczek z mojego skończonego małżeństwa: rekord 4 lata bez seksu 🤷‍♀️ I on nie widział w tym problemu.

Ale się rozpisałam 🤣 Chyba mój najdłuższy post na forum 😂

Ja mialam takie pecherzyki w srode po poludniu i w sobote raczej byla owu. U gina bylam w pon i juz byly pekniete. Ale wg testow owu ktore do tej pory sie sprawdzaly byla właśnie w sobote
No to jeśli u mnie dziś jest już po owulacji to moje owulaki w chöja poleciały bo blade jak sciana... a sluz zamiast płodny to jakiś bialy żółty ogrom... wtf

reklama
Do góry