Ceonis
Fanka BB :)
Osobiscie jeszcze nie. JESZCZEA skąd wiesz?
W sensie, nie że poddaje w wątpliwość tylko jestem ciekawa czy się znacie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osobiscie jeszcze nie. JESZCZEA skąd wiesz?
W sensie, nie że poddaje w wątpliwość tylko jestem ciekawa czy się znacie![]()
Jak dołączycie do zamkniętej grupy to same się przekonacieOsobiscie jeszcze nie. JESZCZE![]()
OpoleA tak z ciekawości to w jakich częściach PL mieszkacie ? Ja to góralka z Beskidów ale żyje na wygnaniu, wiadomo![]()
Centralna Polska, łódzkieA tak z ciekawości to w jakich częściach PL mieszkacie ? Ja to góralka z Beskidów ale żyje na wygnaniu, wiadomo![]()
A warunkiem dołączenia do grupy jest to że każda musi się ujawnić?Jak dołączycie do zamkniętej grupy to same się przekonacie![]()
Nie napisałaś nic takiego, czego mogłabyś się wstydzićA warunkiem dołączenia do grupy jest to że każda musi się ujawnić?Trochę się boję że @krasulka5 mnie zna albo mąż @LadyCaro ale z drugiej strony chętnie bym zobaczyła jak wyglądacie
![]()
Tak, taki jest warunek. To będzie niesprawiedliwe, jeśli jedna sobie będzie na nas patrzeć a sama się nie ujawniA warunkiem dołączenia do grupy jest to że każda musi się ujawnić?Trochę się boję że @krasulka5 mnie zna albo mąż @LadyCaro ale z drugiej strony chętnie bym zobaczyła jak wyglądacie
![]()
Zresztą po czym wnioskujesz, że ktoś Cię zna? Ja nawet jakby tu była jakaś moja koleżanka, to bym na to nie wpadłaA warunkiem dołączenia do grupy jest to że każda musi się ujawnić?Trochę się boję że @krasulka5 mnie zna albo mąż @LadyCaro ale z drugiej strony chętnie bym zobaczyła jak wyglądacie
![]()