Moonstone
Moderator
Ja chyba tak z moim kreckiem na punkcie moich dzieci XDNawet nie wiemale Ciebie sobie wyobrazalam jak taka baby face a tu taka piekna kobieta
Ej a ja sie wpisuje w czyjeś wyobrazenia?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja chyba tak z moim kreckiem na punkcie moich dzieci XDNawet nie wiemale Ciebie sobie wyobrazalam jak taka baby face a tu taka piekna kobieta
Ej a ja sie wpisuje w czyjeś wyobrazenia?![]()
Ja tak naprawdę od stycznie jednak styczen luty to tak średnio było bo narzeczony za granica pracuje go w płodne nie byłoA ty dlugo sie starasz?
Kogoś mi brakuje czy mogę aniaslu wysyłaćLista wyglada tak:
1. @Moonstone
2. @Ceonis
3. @Bibi89
4 @LadyCaro
5. @pluto_nova
6. @Wezu
7. @Agnes4312
8. @olka11135
9. @MyszkaMiki30
10. @Karolina_123
11. @Kamilad
12. @stokrotka_
13. @Mmiiaa
14. @Madame JS
15. @krasulka5
16. @Hope99
17. @Anka_83
18. @Lena1984
19. @Erinti7
20. @AScarlett
21. @lady_in_blue
22. @Jula19
23. @klaudioszek
24. @Lea2022
25. @Sarenka1993
to bierz mnie! Jestem Twoja!Nie, Ciebie nie mam![]()
Można mnie dodaćKogoś mi brakuje czy mogę aniaslu wysyłać
Ja tez bym chciałaKogoś mi brakuje czy mogę aniaslu wysyłać
Nie obraz sie, ale musiałabym cię najpierw lepiej poznać, bo słabo cię kojarzę, a my się tutaj wszystkie już trochę znamyMożna mnie dodać![]()
To chyba źle rozkminiaszEjj na pewno? Wydaje mi się ze masz jesli dobrze rozkminialm kto to![]()
Tzn ja wiem jak to się stało, bo ja dziewczyny z grupy prywatnej miałam w znajomych na insta ale w tym przypadku mam problem z połączeniem insta z nickiemMartwiłaś się, że wszyscy opuszczą wątek z powodu grupy prywatnej, a tu wszyscy przenoszą się na Insta![]()