reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A z kosmetyków to ja nigdy nie umiałam znaleźć nic dla siebie i najczęściej mieszałam marki, a na twarzy zdarzało się mieć jakieś dramy 😅 a teraz się uczepiłam jak rzep psiego ogona jednej firmy i mam z niej wszystko i jestem meeeega zadowolona

Na którym sezonie jesteś? Nie oglądałaś nigdy wcześniej? Ja oglądam prawie od początku... najpierw gdzieś tam na Polsacie, ale potem streamingowałam. I z przyzwyczajenia oglądam do dziś... ciągle mam wrażenie, że to już będzie ostatni sezon!
Muszę też wrócić do "New Amsterdam". Dla głównej postaci przede wszystkim ;-)
Kiedyś obejrzałam 1 sezon. Teraz oglądam drugi.

W ogole… mnie nie można zostawić samej w domu
E9A34737-E3B7-4847-827C-3D05E1B2A45A.jpeg

Właśnie nie, ale bardzo bym chciała. Tylko kompletnie nie wiem na co, bo się nie znam xD
Ja myje twarz żelem micelarnym z bielendy, mój ulubiony. Dobrze domywa twarz i makijaż. Tonik 2 razy dziennie, rano krem nawilżający a wieczorem serum, krem pod oczy i normalny krem. Jeszcze fajnie masować twarz kostkami lodu, skóra się ujędrnia, poprawia krążenie, pory zamykają, ale brak mi systematyczności
To mam podobnie - tez bym chciała ale się nie znam i nie wiem na co iść i jakoś odpadam w przedbiegach przeglądając ofertę 🙈

reklama
Do góry