reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Właśnie wybieram prezent na babyshower i pierwszy raz od kilku tygodniu znowu poczułam straszny żal, że nie jestem w ciąży i że zdecydowałam zawiesić starania na czas bliżej nieokreślony, ale nie krótszy niż 3 miesiące. Jeśli w środę lekarz przepiszę mi metforminę to nawet nie będę mogła sprawdzić, czy przypadkiem nie jestem jedną z tych szczęściar, które zachodzą w ciążę w pierwszym cyklu na metforminie.
Dodatkowo, nie mogę tego żalu zajeść słodyczami, bo nie powinnam.
Ani zapić winem.
Ani jeść maka na smutno.
Rozumiem żal i zły nastrój. :(
Meta działa na jajeczka tak to po trzech miesiącach więc zaczęcie jej teraz jest mimo wszystko dobrym pomysłem.

Ja się też za bardzo nie maluje, bo mam rzesy i mi to wystarczy do tego naturalnie mam podkreślone kości policzkowe 😄 z cerą w ogóle nie mam problemu i w sumie nawet jakoś kosmetyków zbytnio nie używam. A co do opalenizny to lubię opalone ciało tuszuje mi cellulit i żylaki 😄 ale nie lubię się opalać 😂

chodzicie na jakieś zabiegi na twarz do kosmetyczki?
Ja chodziłam do bardzo dobrego salonu w Łodzi na kwasy ale po chyba 8 zabiegach i kupie wydanych pieniędzy dałam sobie spokój bo nie było żadnego efektu 🤷🏻‍♀️ Myśle iść na mikrodermabrazję teraz ale to chyba na jesieni się zapisze.

Też jestem w teamie bezstanikowych :)
A ja nosze stanik ZAWSZE, zdejmuję tylko na noc. Ale za to noszę tylko takie bez fiszbin bo ich nienawidzę ;) biust mam w rozm D czyli średni.

Ja chodziłam do bardzo dobrego salonu w Łodzi na kwasy ale po chyba 8 zabiegach i kupie wydanych pieniędzy dałam sobie spokój bo nie było żadnego efektu 🤷🏻‍♀️ Myśle iść na mikrodermabrazję teraz ale to chyba na jesieni się zapisze.

A ja nosze stanik ZAWSZE, zdejmuję tylko na noc. Ale za to noszę tylko takie bez fiszbin bo ich nienawidzę ;) biust mam w rozm D czyli średni.

Uwielbiam być bez stanika! Aktualnie zakładam tylko do pracy 😅

reklama
Ej ten kolo to jakis zbokol
Najdziwniejsza sytuacja, w jakiej spotkałam się ze zboczuchem to sprzedaż sukni ślubnej przez olx. Koleś udawał kobietę (albo to była zboczona kobieta) i wypytywał o szczegóły sukni. Podałam dokładne wymiary, było zdjęcie sukni z zamazaną twarzą, ale poprosił żebym wysłała fotkę na której byłoby widać dobrze moją sylwetkę, dla porównania czy będziemy wyglądać w niej podobnie. Znalazłam jakieś zdjęcie w leginsach i koszulce na ramiączka, zamazałam twarz i wysłałam- byłam wyrozumiała, bo to strach kupić suknię ślubną bez przymierzania, przez neta. A zaraz potem pojawiła się prośba, czy mogę wysłać zdjęcie w bieliźnie, żeby lepiej było widać sylwetkę. I dopiero wtedy się zorientowałam

Do góry