A
Alabama89
Gość
W temacie nie finansów a seksow - Stary jest niereformowalny. Ten znowu doszedł w środku bo nie wiedział ze dalej się wstrzymujemy ze staraniami. Myślałam ze mu walne w ten podniecony łeb 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak teraz miałam. Spytali mnie po prostu ile bym chciała zarabiać i powiedzieli, że okapropo tych widełek właśnie. Teraz jak mam tą nową pracę to też żadnych nie było i ja w moim mniamaniu powiedziałam dużo pieniędzy, a oni dali mi jeszcze więcej. I teraz sobie w brode pluję, że mogłam może jeszcze wiecej powiedzieća jakbym wiedziała na co się piszę może by było inaczej
No zwłaszcza, że z tego co już sie zdązyłam zorientować ta firma dość dobrze się rozwija i raczej nie żałują kasy pracownikom. Mój kolega z działu który mnie uczy powiedział, że w ciągu roku dostał ze 3 podwyżki (w tym jedną sproą, bo zagroził złożeniem wypo, a jest naprawde świetnym specjalistą).Też tak teraz miałam. Spytali mnie po prostu ile bym chciała zarabiać i powiedzieli, że okAle luz, jak okres próbny się skończy i jeśli się sprawdzę i udowodnię swoją wartość przez ten czas, to przy podpisywaniu drugiej umowy napomknę o podwyżce
![]()
Tylko na umowie na zastępstwo nie przysługują te wszystkie ochronne prawa w ciąży w razie czego. Mogą ją zerwać (gdy wróci zastępowany pracownik), nie przedłuża się do dnia porodu. Ale pewnie to wieszA ja wam w końcu nie opowiadałam - bo w piątek miałam rozmowę w wydawnictwie i maja bardzo ciekawa ofertę. Ja czuje ze wypadłam na rozmowie bardzo dobrzew tym tygodniu mam mieć info czy przechodzę do drugiego etatu rekrutacji
A i póki co jest to umowa na zastępstwo ale oni myślą o dłuższej współpracy wiec w zasadzie dla mnie ok![]()
Oo a ja właśnie znalazlam super oferte, tylko z umowa na zastępstwo i miałam to googlować na czym ona dokładnie polega. Juz rozumiem dlateczego jest taka superTylko na umowie na zastępstwo nie przysługują te wszystkie ochronne prawa w ciąży w razie czego. Mogą ją zerwać (gdy wróci zastępowany pracownik), nie przedłuża się do dnia porodu. Ale pewnie to wiesz.
U mojego patrona podwyżka kończyła się na obietnicachAle to wiesz - od tego są później podwyżki
Ja w jednym roku poszłam po podwyżkę 3 razy![]()
ZazdroszczęW temacie nie finansów a seksow - Stary jest niereformowalny. Ten znowu doszedł w środku bo nie wiedział ze dalej się wstrzymujemy ze staraniami. Myślałam ze mu walne w ten podniecony łeb![]()