reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

Asiu ja też jem tylko 1 danie , zupkę gotuję tylko dla Izy i niania jej ją daje koło południa bo ja zanim przyjdę z pracy to obiad jemy często przed 17. Ale też podziwiam dziewczyny patrząc jakie cuda w tej kuchni robią. U mnie w tygodniu nie ma czasu na gotowanie i preferuję szybką kuchnię, dziś np było "danie prowansalskie" z mrożonek Hortexu pycha, wrzucasz na patelnię , 15 min i gotowe i mam czas dla Izy :-):-D

reklama
U nas też zawsze jedno danie. A dziś będzie krupnik- Martusia bardzo lubi, więc może choć trochę zje, bo wczoraj porażka, mój biedny chorulek nic nie chciał zjeść.

Asiu ja mimo że siedzę w domu to też mi się nie chce gotować i czasami mam takie dni że nic nie robię ale raczej się zmuszam i wymyślam różnosci bo moja starsza córka to niejadek i jakoś ją muszę zainteresować jedzonkiem:tak::-)Ale kiedyś to wymyślałam naprawdę. Moim ulubionym zajęciem było pieczenie i ozdabianie:-D
A dzisiaj serwujemy zupkę ogórkową z własnej roboty ogóreczków kiszonych:-pi placki ziemniaczane

a my sie dzis załapaliśmy na dwa obiadki:-pPierwszy- ziemniaczki, kotlet drobiowy i mizeria. Drugi- barszczyk czerwony i pierogi: ruskie, z kapustą i grzybkami oraz z mięsem:-DNawet na wagę nie staję;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry