reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
a ja dzis jadlam pyszna bombe kaloryczna...i tak nam posmakowala,z e jutro robie sama:p

na obiad Adam zupa grzybowa, Dusia i ja krupnik:p

mialam pisac od razu przepis- ale klikalam jedna reka - przez Gracka;P...a szybko sie robi- wyglada i smakuje! bosko!:p...no i generalnie niewiele kosztuje czasu i pieniedzy:p
potrzebne herbatniki, smietana 30%, troszke mleczka kondensowanego, 3 lyzki kawy

ubijamy smietane z dodatkiem mleczka kondensowanego, az powstanie masa, herbatniki moczymy w kawie(wczesniej zaparzonej-zalanej goraca woda:p, i ukladamy 4X5 herbatniki i masa, herbatniki -masa...itd...

wierzcie mi, ze wyglada jak pieczone ciasto(wszystkie dalysmy sie nabrac:p...smakuje cos jak tiramisu.//?

Rusia, brzmi fajnie. Ja znam podobne, ale z kakao w masie, a herbatniki moczy się w mleku. I nazywa się to stefanka.

U nas dziś rosół, a jutro warzywa w curry z woka.

u nas wczoraj w kuchni zadzil tato - jego popis- zupa paprtkowa- mniam!
i dla Dusi rosol z gotowana piersia kurczaka..

a dzisiaj byl kotlet schabowy, zmieniaki z koperkiem i surowka z marchwi, ogorka, pory, salaty...

reklama
ja sobie dzisiaj pofolgowałam jedzeniowo i jutro wracam do rezimu, i jakos przez to mi tak cieżko na zóładku

jutro ryba na parze i fasolka szparagowa oraz krupnik dla Wojtka

Do góry