reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
a my oboje raczej chyba wybredni..:baffled:,,bo ja np. nie lubie kopytek, placków ziemniaczanych, nie przepadam za sosami, ziemniakami, makaronami musze byc głodna .., badz miec smaka bym zjadła.
Najbardziej lubie ryz. Uwielbiam ryby, krewetki i kotlety- z piersi z kurczaka badz schabowe. MOim przysmakiem jest ryba po grecku! gołabki, nalesnikiZazwyczaj jak jem kotleta to z ryzem, badz samego z mnóstwem sałatki ze swiezych warzyw i owoców..jem je na miejsce zmieniaków- uwielbiam(moj tato jest MISTRZEM! w dogadzaniu mi wymyslna sałatka..zawsze robi takie warzywno - owocowe-mniam!... Najbardziej lubie kuchnie polska, chinska, meksykanska - gł ostre wyraziste smaki.
Mój mąż najbardziej lubi tradycyjna kuchnie - ziemniaki, kotlety i wszelkie surówki, sałatki...Jest smakoszem zółtych serów, uwielbia pieczarki, pomidory..oo drób - najbardziej jak ja kotlety z piersi z kurczaka. Pierogi ruskie, placki ziemniaczane..On raczej nie jest miesozerny..bo np. golonki by nie zjadł :baffled:..ani gotowanego kurczaka do ust..wogole za świnka nie przepada..jak juz miesko..to dobrze wypieczone:baffled:

Ja też jestem wybredna w jedzeniu ale mój mąż nie. On je prawie wszystko i dużo mięsa. Nie je tylko barszczu czerwonego i surówki z buraczków:tak:A tak to uwielbia pierogi ruskie i mięsa np żeberka, karkóweczkę itp. Ja za to wolę jakieś sałatki i coś wymyślnego w kuchni. I zieniaki uwiebiam jeść ale tylko jak są młode a tak to wolę pieczone ziemniaczki albo wcale

A dziś na obiadek kurczak w sosie śmietanowo-koperkowym suróweczka z buraczków{bo akurat przerabiam buraki z ogórdka w słoiki} i ziemniaki

Syla - pytałas o marchewke- surowa

a u nas dzis sałatka z piersi kurczaka, +srebrne cebulki, jajo,kukurdza, fasola czerwona, majonez-+ garlic bread- pychotka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry