reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
wlasnie ugotowalam wielki gar - hahaha zupy szpinakowej z brokulami...na dwa dni:p...a na drugie sie pomysli:)...poki co o 12 jedziemy poo moje buty...tez przeglad zrobic samoch. no i przed 16 przyjezdzaja rodzice;)

U nas klasyka: kotlety mielone, ziemniaki i buraczki.

Pati, a jaką Ty robisz sałatkę. Jakoś zawsze na wyobraźnię smakowicie mi działają Twoje posty z paluszkami rybnymi. :-) Jakiej firmy paluszki rybne kupujesz?

Mamootku :-)
Paluszki rybne mam z iglo...czasami kauflandzke...aczkolwiek ja bardzo rzadko je kupuje...to tak bylo awaryjnie na szybki obiad...ale i Adam na kolacje sie zalapal -zrobilam mu hamburgery z nich :-)

A salatki robie bardzo proste..np.na sniadanie mialam zwykla salate,do tego pomidor,rzodkiewka,czerwona cebula-wszystko zabielone kwasna smietana- ;-) uwialbiam zabielac sobie salatki wlasnie jakism kwasnym cremem fraiche...albo kwasna smietana... nie wale tam tego duzo...tak jedna lyzke powiedzmy obiadowa...a pozniej byla ulubiona salatka Noemi-ktora wlasnie teraz zajadam z bagietka ziolowa ;-) czyli groszek,pomidorek,rzodkiewka,ogorek kiszony,szczypior-wszystko zabielone odrobinka majonezu :-) Noemi tez akurat zajada to co ja :-) lubie tez np.bardzo salatki z roszponka... bardziej mi smakuje niz zwykla salata... i jest bardzo zdrowa i obfita w witamine C oraz inne dobrocie potrzebne organizmowi :-)

reklama
Dzięki Pati, czyli paluszki rybne jako wsad do zielonej sałaty?
No i dobrze, że przypomniałas mi składniki ulubionej sałatki Noemi, bo jakiś czas temu kilka razy robiłam i bardzo mi smakowała.

A u nas cd klasyki - mielone, ziemniaki i marchewka z groszkiem.

Do góry