Aneczka2021
Fanka BB :)
Dziękuję wam
w poniedziałek idę na bete 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedy byś powtórzyła test? Rozumiem że sikany?A jak dla mnie szkoda pieniędzy na betę. Bo niby co ona zmieni??
Ja bym powtórzyła test i umówiła wizytę u gina za 2 tygodnie.
Tylko dzisiaj jesy moj 11 dpo to chyba jeszcze wczesniej żeby z popoludniego moczu wyszło. Może lepiej jutto z porannego moczu?Tak - sikany. Ja bym pewnie zrobiła jeszcze jeden dzisiaj ;-)
Mi wyszedł pozytyw wczoraj po poludniu 7dpo i nawet kreska była ciemniejsza niż dzisiaj rano. Rób teścik może pojawi się mocniejsza kreska. Tez w poniedziałek wybieram się na betęTylko dzisiaj jesy moj 11 dpo to chyba jeszcze wczesniej żeby z popoludniego moczu wyszło. Może lepiej jutto z porannego moczu?
GratulujęMi wyszedł pozytyw wczoraj po poludniu 7dpo i nawet kreska była ciemniejsza niż dzisiaj rano. Rób teścik może pojawi się mocniejsza kreska. Tez w poniedziałek wybieram się na betę
Te 2 testy na zdjęciu robilam dzisiaj rano. A ten pojedynczy test na zdjeciu jest z wczoraj ok godz16
7 dpo ??????Mi wyszedł pozytyw wczoraj po poludniu 7dpo i nawet kreska była ciemniejsza niż dzisiaj rano. Rób teścik może pojawi się mocniejsza kreska. Tez w poniedziałek wybieram się na betę
Te 2 testy na zdjęciu robilam dzisiaj rano. A ten pojedynczy test na zdjeciu jest z wczoraj ok godz16
Ja takich nie miałam w dniuMi wyszedł pozytyw wczoraj po poludniu 7dpo i nawet kreska była ciemniejsza niż dzisiaj rano. Rób teścik może pojawi się mocniejsza kreska. Tez w poniedziałek wybieram się na betę