Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jesli jest taka mozliwosc to czy ja tez moge prosic o przeslanie tej ksiazki kulinarnej na moj adres ewelinazielinska86@wp.pl.
Jestem dopiero/juz w 26 tyg,ale akos juz po malu zaczynam sie przygotowywac na WSZYSTKO:-)
Witam jesli nie sprawi to problemu to ja tez poprosze o ta ksiazke ewelinazielinska86@wp.pl.
Jestem w 26yug ciazy ale juz po woli przygotowuje sie do bycia mama bo to moja pierwsza dzidzia:-)
Witam wszystkie mamy. Jestem mama 12 miesiecznego Oskara. Czy moge rowniez prosic o przeslanie mi tej ksiazki gdyz moje pomysly powoli sie wyczerpuja. doris.belle@wp.pl
Witam. Jestem mamą 10,5 miesięcznej Hani. Hania to nasz mały, kochany alergik. Przyrządzanie dla niej posiłków wymaga wielu pomysłów, które niestety zaczynają się wyczerpywać. Dlatego także prosiłabym o przesłanie książeczki. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy. sliwinska.m@poczta.onet.pl