reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

Zwracam honor mamom które miały problemy z wiązaniem z tyłu.
Zapomniałam jakie to skomplikowane z takim niewspółpracującym maluszkiem. MT ma jednak strassssssznie dlugie pasy :-)
spociłam się jak mysz :rofl2: a na końcu i tak przydałby mi się ktoś kto by Olkę po poprawiał :laugh2: plus tego wiązania że jest na prawdę znacznie lżej na długi spacer na pewno korzystniej. Bo jak już była na plecach to przy odkurzaniu jej nie czułam :tak:
MT mamy za duże. Miałam tej pani wysłać Oli wymiary ale oczywiście zapomniałam i uszyla na średniego 8-miesięczniaka a Olka się zrobiła ociupina :-(

reklama
Dla mnie to niewykonalne ją zawiązać na plecach, jeszcze żeby to było poprawnie.

karolina, ale TY miałaś problem z ulokowaniem w MT na plecach czy w chuście?
Ej co mam zrobić z tym B Bjornem jak komuś wydam to ktoś nie będzie się zastanawiał i będzie nosił tak dziecko, mam wyrzucić?
A my wczoraj chodziłyśmy naszą 10 km trasę po lesie wózkiem, ciężki jest ale te koła wszędzie wjadą i 1000000000% razy wygodniej niż w chuście i dla mnie i dla niej.

Gosha, tak sobie z M wymyśliliśmy, że motyw SW musi być i R2 pasował nam najbardziej :) pathi ponoć strasznie bluzgała wykonując aplikację, ale już ma wprawę :)

reklama
Do góry