reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

Jest!! Mega wygodne. Dociąganie nie sprawia problemów, dziecka jakby nue było na plecach. Miałam mai tai przez chwilę i szczerze môwiąc w porównaniu do ergo, komfort był żaden. Polecam Pathi z czystym sumieniem!

reklama
Ja tam wolę MT od ergo ale dobrze ze jesteś zadowolona:)) czyli doux-doux odpuszczasz :-)
Ja w końcu zrezygnowałam z Pati bo jednak ten kształt mnie nie przekonuje a macie wypełnienie w panelu przy nóżkach?? w poprzednim Mt tego nie było a to super sprawa.

Asia u PaniOlo ergo kosztuje 180zł u Pati chyba podobnie ale to z czystego materiału bez aplikacji

Nataszka trudno mi sobie samej na spacerze zrobić zdjęcie :-p w poniedziałek jadę z tym w góry to mi może M cyknie

Nam R2 zrobiła i powiedziała, że każdą zrobi. Ergo z aplikacją z przesyłką 300zł. W tydzień się wyrobiła.
A wypełniania są pod nóżkami. Wygodne jest bardzo.
Douxdoux odpadł, bo trzeba było czekac do czerwca i w sumie też nie było pewności, że zacznie szyć...
Jestem bardzo zachwycona. Ten MT który miałam był z tulikowa, niby dobrze powypełniany, ale małego bardzo na ramionach czułam, a tutaj nic a nic.

Ostatnia edycja:
Z aplikacją jest droższe to raz a dwa ja mam na wiązanie a k8 na klamry. Bez aplikacji na klamry u mojej kosztuje 180

Jest jeszcze różnica w kształcie i kapturku mi sie ten Pathi nie podobał dlatego zrezygnowałam a kapturek dziś gdy Ola zasnęła bardzo się przydał

reklama
Tą górę można sobie wybrać, no i kapturek też dopinany wzięłam. Cena nie jest niska, ale np Tula tania nie jest a na nas za mała, toddlera bym musiała wziąć a wzory mnie nie zachwycały, manduca to samo. Tu jest o tyle fajnie, że można sobie wybrać :)

Do góry