reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ekstremalny cien

Beta wyszła <0.2 ale jestem 7/8 dpo. Zrobiłam jeszcze jeden pink. Możliwe że rano beta nie wykryła hcg a pink wieczorem coś złapał?

Załączniki

• IMG_3353.jpeg
    IMG_3353.jpeg
    869 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_3355.jpeg
    IMG_3355.jpeg
    802,1 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_3350.jpeg
    IMG_3350.jpeg
    747,7 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Beta wyszła <0.2 ale jestem 7/8 dpo. Zrobiłam jeszcze jeden pink. Możliwe że rano beta nie wykryła hcg a pink wieczorem coś złapał?
Te pinki płytkowe często się tak wybarwiały jak nie było ciąży.
Skoro nie masz bhcg we krwi to tym bardziej w moczu, bo najpierw pojawia się we krwi.
Ale faktycznie jak jesteś 7/8 dpo to jeszcze cykl nie całkiem przekreślony.
Mi testy wychodziły najszybciej 11/12 dpo.

Skoro nie masz bhcg we krwi to tym bardziej w moczu, bo najpierw pojawia się we krwi.
No dopóki nie ma okresu to wszystko jest możliwe

Tak, ale krew badała rano, a pink jest z wieczora. Nie chce nakręcać, ale na tych forkach te kreski są widoczne- nie wiem czy tylko nie są szare.

reklama
Jak rano beta była 0.2 to nie ma absolunie żadnej szansy, żeby wieczorem byla wyłapywalna testem, kreska jest fałszywa.
Jeśli to fałyszwa to naprawdę testy robią nas nieźle w bambuko. Dla mnie ewidentnie kreska ciemnieje. Pozostaje poczekać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie.
Wg mnie jest jakaś minimalna szansa, że rano moze z krwi nie wyjść a wieczoram juz może coś być i test wyłapie.

Do góry