K
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie, doszukujesz się bez sensu na siłę.Beta wyszła <0.2 ale jestem 7/8 dpo. Zrobiłam jeszcze jeden pink. Możliwe że rano beta nie wykryła hcg a pink wieczorem coś złapał?
K
Karolina0999999
Gość
Jak każdy kto się stara zapewne.Nie, doszukujesz się bez sensu na siłę.
Agnes4312
Moderator
Te pinki płytkowe często się tak wybarwiały jak nie było ciąży.Beta wyszła <0.2 ale jestem 7/8 dpo. Zrobiłam jeszcze jeden pink. Możliwe że rano beta nie wykryła hcg a pink wieczorem coś złapał?
Skoro nie masz bhcg we krwi to tym bardziej w moczu, bo najpierw pojawia się we krwi.
Ale faktycznie jak jesteś 7/8 dpo to jeszcze cykl nie całkiem przekreślony.
Mi testy wychodziły najszybciej 11/12 dpo.
K
Karolina0999999
Gość
No dopóki nie ma okresu to wszystko jest możliweTe pinki płytkowe często się tak wybarwiały jak nie było ciąży.
Skoro nie masz bhcg we krwi to tym bardziej w moczu, bo najpierw pojawia się we krwi.
Lady Loka
Dlatego trzeba też mieć zdrowy rozsądek. 8dpo to po prostu za wcześnie. I sama widzisz, że się doszukujesz, bo na tamtych testach nic nie było.Jak każdy kto się stara zapewne.
Na tych zdjęciach widać gołym okiem, robiłaś dziś test? i ile to dpo bo teraz napisałaś, że 7.8 a wcześniej 9/10Beta wyszła <0.2 ale jestem 7/8 dpo. Zrobiłam jeszcze jeden pink. Możliwe że rano beta nie wykryła hcg a pink wieczorem coś złapał?
Tak, ale krew badała rano, a pink jest z wieczora. Nie chce nakręcać, ale na tych forkach te kreski są widoczne- nie wiem czy tylko nie są szare.Te pinki płytkowe często się tak wybarwiały jak nie było ciąży.
Lady Loka
Jak rano beta była 0.2 to nie ma absolunie żadnej szansy, żeby wieczorem byla wyłapywalna testem, kreska jest fałszywa.Na tych zdjęciach widać gołym okiem, robiłaś dziś test? i ile to dpo bo teraz napisałaś, że 7.8 a wcześniej 9/10
reklama
Jeśli to fałyszwa to naprawdę testy robią nas nieźle w bambuko. Dla mnie ewidentnie kreska ciemnieje. Pozostaje poczekać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie.Jak rano beta była 0.2 to nie ma absolunie żadnej szansy, żeby wieczorem byla wyłapywalna testem, kreska jest fałszywa.
Wg mnie jest jakaś minimalna szansa, że rano moze z krwi nie wyjść a wieczoram juz może coś być i test wyłapie.