Angiee
Fanka BB :)
No właśnie niby 2-3 dni, ale może być i 10Ja też. Mówił, że po odstawieniu 2-3 dni i powinna być @.
Ciekawe co potem będzie dalej. Nigdy nie miałam takich problemów z @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie niby 2-3 dni, ale może być i 10Ja też. Mówił, że po odstawieniu 2-3 dni i powinna być @.
Ciekawe co potem będzie dalej. Nigdy nie miałam takich problemów z @
Hej, i jak sytuacja z @? Hej i jak sytuacja z @? U mnie 43 dc i nic.
Hmm, ja bym obserwowała, czy to się nie powtórzy, ale jak tylko jednorazowo, to chyba nic złego się nie dziejeHejdziewczyny dziś w 6 dniu brania duphastonu miałam brązowe plamienie jednorazowe. Myślicie, że to coś niepokojącego? Mój gin będzie dopiero w poniedziałek.
Ja miałam brać 10 dni, ale w 7 brązowe plamienie w 8 w nocy już krew i kazał odstawić. Organizm zareagował szybciej.Ja mam endometrium 16mm mierzone wczoraj 41dc a w 33dc miałam aż 20mm. Lekarz stwierdził że to typowe endometrium w ciąży lecz ciąży nie widać i od 39dc biorę duphaston przez 5dni i po tym powinna przyjść @ do 5dni, zobaczymy