anian
Fanka BB :)
dostałam MEGA trzynastkę!! Niewiele ponad 400 zł... Jutro jedziemy po ramatti - na nic innego nie starczy :-(
nie strasz:-) :-) :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dostałam MEGA trzynastkę!! Niewiele ponad 400 zł... Jutro jedziemy po ramatti - na nic innego nie starczy :-(
Kinga czemu tak mało dostałas tej trzynastki...ja też mam dostać....i już się martwie:-) :-) :-) :-) :-)
Ale jak czytałam w necie to trzeba spełnić warunki byćia pracownikiem przez min. 6 miesięcy ...i nie korzystać min. urlopu wychowawczego ..czy np. urlopu dla poratowania zdrowia lub urlopu na opiekę wtedy się nalezy 13nstaka...nic nie mówi się o przepracowanych miesiącach ...ale wy jesteście w statusie nauczyciela ...ja pracuje w adiminstracji rektora więc nie jestem nauczycielem.....więc może to jeszcze inaczej...:-) :-) :-) pójde jutro do działu osobowego odebrać pit-11 więc dowiem się co i jak z tą 13nastkątrzynastkę dostaje się za przepracowane miesiące, czyli w naszym przypadku gdzieś tak od wakacji (bo wtedy już byłyśmy po macierzyńskim) i te zarobki dzieli się przez 12...dlatego jest to mało:-(