reklama

Fotelik samochodowy

reklama
Kinga czemu tak mało dostałas tej trzynastki...ja też mam dostać....i już się martwie:-) :-) :-) :-) :-)

trzynastkę dostaje się za przepracowane miesiące, czyli w naszym przypadku gdzieś tak od wakacji (bo wtedy już byłyśmy po macierzyńskim) i te zarobki dzieli się przez 12...dlatego jest to mało:-(

trzynastkę dostaje się za przepracowane miesiące, czyli w naszym przypadku gdzieś tak od wakacji (bo wtedy już byłyśmy po macierzyńskim) i te zarobki dzieli się przez 12...dlatego jest to mało:-(
Ale jak czytałam w necie to trzeba spełnić warunki byćia pracownikiem przez min. 6 miesięcy ...i nie korzystać min. urlopu wychowawczego ..czy np. urlopu dla poratowania zdrowia lub urlopu na opiekę wtedy się nalezy 13nstaka...nic nie mówi się o przepracowanych miesiącach ...ale wy jesteście w statusie nauczyciela ...ja pracuje w adiminstracji rektora więc nie jestem nauczycielem.....więc może to jeszcze inaczej...:-) :-) :-) pójde jutro do działu osobowego odebrać pit-11 więc dowiem się co i jak z tą 13nastką

reklama
reaktywuję watek

my zastanawiamy sie nad zmiana fotelika na wyższa kategorie wagową ...bo Antos ma bardzo mało miejsca w foteliku do 18 kg...wystaje z tego fotelika ...ciasno mu ...jak jedziemy gdzies dalej to wierci się ...i krzyki sa i ogólnie ma ciasno...teraz chcemy poczekac i chyba zdecydujemy sie na zmiane fotelika po nowym roku

czy macie jakies typy fotelików w wadze 15-36 kg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry