Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A sprzedawca w sklepie powiedział nam dokładnie odwrotnie. Że nogi się zginają, bo dziecko nie trzyma ich wyprostowanych przecież, a producent nie daje gwrancji jeśli umieścimy w foteliku dziecko, które nie uzyskało jeszcze odpowiedniej wagi. On nawet dzwonił do producenta, bo mamy często się skarżyły, że w kombinezonach dzieci na szerokość się nie mieszczą. I wyjasniono mu, że kombinezon należy ....zdejmować w aucie....![]()
![]()
![]()
a jak ma juz wystajace nogi to zapiera sie nimi o tylna kanape w samochodzie my bylismy w trzech sklepach i w trzech sklepach powedziano nam tak samo (bo ja musze miec pewnosc ze fotelik jest ok i stad trzy sklepy
)
:-)

. Czytalam wasze posty, ze macie ten ramatti venus i juz bylam zdecydowana, ale poczytalam na internecie i natknelam sie na to:
Emcia- ja także byłan zdecydowana na ramatti venus i nawet w sklepie internetowym znalazłam za 298 zł ...i po Twoim poście zaczne się zastanawiać....dobrze że znalazłaś te informacje w necie..nie jestem pewna czy kupie ramattiDziewczyny chce kupic fotelik dla Elli zeby miala w Polsce, no bo przeciez nie bede za kazdym razem wiozla. Czytalam wasze posty, ze macie ten ramatti venus i juz bylam zdecydowana, ale poczytalam na internecie i natknelam sie na to:
Gazeta.pl : Forum : Zakupy
Co wy myslicie? Jak to jest z tym fotelikiem? Stabilny czy nie?? Musze niedlugo kupic i chcialam cos tanszego, bo bedziemy go raptem uzywac dwa-trzy razy do roku i teraz nie jestem pewna?![]()
Prosze o wasze opinie!

ale co zrobic.Byl tylko jeden model tanszy ale nam odradzili bo ponoc jest niestabilny w samochodzie,to znaczy ze sie buja mimo ze jest przymocowany do siedzenia w aucie.